Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenképp szeretnék 2-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképp szeretnék 2-3 gyereket. Ha lehet, még viszonylag fiatalon. Látezik olyan fiú, akivel ez megvalósítható?

Figyelt kérdés
20L
2011. ápr. 10. 19:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

-szereintem , hogy 20 evvvel ezeleott kicsimassabban gondolkoztak az emberek , most ha megkerdezel egy csaj az 30 eves koraig nem nagyon akar ferjhez menni szabad akar lenni

- legalbbis nalunk fele elo csajok ezt hangoztatjak

- szorakozni meg bulizni akarnak a legtobben meg agyon b**atni magukat a fel vilaggal

2011. ápr. 10. 20:05
 22/38 anonim ***** válasza:

22f vagyok meg egy csok sem jott ossze de en komoly kapcsolatra vagyom ....meg van nehany evem az egyetembol ha a mesterit es doktorit is beleszamolom... de komnoly kapcsolatra vagyom....

- regebben az volt az alamom ha egyetemre jovok akkor majd a leendo baratnommel fogok lakni , most 3ad eves vagyok :( es meg csak egy csok sem jott osssze nem ,hogy baranom legyen.

2011. ápr. 10. 20:08
 23/38 anonim ***** válasza:
79%

látom, hogy nem érted.

de nem tudom hogy tudnám elmagyarázni neked, hogy megértsd.

most gondolj bele. szeretnél gyereket 2-3at ? szerinted mennyibe kerül egy gyereket fenntartani?

20 éves vagy. otthon laksz a szüleiddel, valószínűleg nincs is sok pénzed.

a szüleid nem fogják neked kifizetni a gyerekek kajáját, pelenkáját, ruháit stb...

ezt már megtették 1x . méghozzá veled. mivel ők a szüleid.

de a te gyerekeid a tieid, és neked kell gondoskodnod róluk és a párodnak , és nem az anyukádéknak .

ha van normális fizetésed, és házad, és nem a szüleidnél laksz akkor lehet gyereked.

vagy most ezt hogy gondolod?

van barátod, 20 évesen , akkor legyen gyerekünk ugy vagy vele?

és majd itt el lesztek a szüleidnél aztán lesz valami?

mi ? 20 évesen akkor gondolom már nem tanulsz , minimálbérnél akk meg nem nagyon fogsz többet keresni itthon sajnos.

2011. ápr. 10. 20:08
 24/38 A kérdező kommentje:

szerintem a 73 %-os is erre gondolt, és ez itt a baj...

"20 éve = begyepesedett hülye korszak, de bezzeg ma..." vagy ehhez hasonló.

2011. ápr. 10. 20:09
 25/38 anonim ***** válasza:
nem , nem arra gondoltam -.-
2011. ápr. 10. 20:10
 26/38 A kérdező kommentje:

Értem, amit írsz, de 20 éve is ilyen körülmények voltak!

És nem akarok szüleimnél lakva szülni. Dolgozni szeretnék és fogok is.

2011. ápr. 10. 20:11
 27/38 anonim ***** válasza:
pontosan arra gondoltam ,amit írtam 20:08kor
2011. ápr. 10. 20:11
 28/38 A kérdező kommentje:

Továbbá. Írtam olyat, hogy most ebben a pillanatban akarom...?

Szerintem nem...

Csak hogy viszonylag fiatalon...

Az nemcsak 20 éves kort jelenthet...

2011. ápr. 10. 20:12
 29/38 anonim ***** válasza:

igen, még csak most szeretnél dolgozni . mire összejön egy annyi pénz , hogy elköltözhess a szüleidtől , akár a legkisebb kis bérházba is , ahhoz elég sok pénz kell.

gondolom nem albérletbe szeretnél költözni .

mivel még most nem dolgozol, honnan tudod hogy holnap tudni fogsz? lehet hogy csak 1 év múlva találsz munkát, és akkor már 21 vagy.

és még csak akkor kezdessz el dolgozni 100.000ft alatti összegért.

sztem 20 évvel ezelőtt már akik gyereket szerettek volna, nem 20-21 évesen dolgoztak , hanem 16 , és nem voltak olyan drágák a lakások ,meg élelmiszerek meg minden mint most , pont ezért volt könnyebb régen.

most akármennyire is szeretne az ember szerintem gyereket 20 évesen , egyszerűen mégsem olyan mint régen.

ez nem úgy megy és kész , legalább is én így vélem .

2011. ápr. 10. 20:17
 30/38 anonim ***** válasza:
jó ... igazad van , ez +1 pont neked. tényleg nem azt írtad , hogy 20 évesen.
2011. ápr. 10. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!