Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp szeretnék 2-3 gyereket. Ha lehet, még viszonylag fiatalon. Látezik olyan fiú, akivel ez megvalósítható?
-szereintem , hogy 20 evvvel ezeleott kicsimassabban gondolkoztak az emberek , most ha megkerdezel egy csaj az 30 eves koraig nem nagyon akar ferjhez menni szabad akar lenni
- legalbbis nalunk fele elo csajok ezt hangoztatjak
- szorakozni meg bulizni akarnak a legtobben meg agyon b**atni magukat a fel vilaggal
22f vagyok meg egy csok sem jott ossze de en komoly kapcsolatra vagyom ....meg van nehany evem az egyetembol ha a mesterit es doktorit is beleszamolom... de komnoly kapcsolatra vagyom....
- regebben az volt az alamom ha egyetemre jovok akkor majd a leendo baratnommel fogok lakni , most 3ad eves vagyok :( es meg csak egy csok sem jott osssze nem ,hogy baranom legyen.
látom, hogy nem érted.
de nem tudom hogy tudnám elmagyarázni neked, hogy megértsd.
most gondolj bele. szeretnél gyereket 2-3at ? szerinted mennyibe kerül egy gyereket fenntartani?
20 éves vagy. otthon laksz a szüleiddel, valószínűleg nincs is sok pénzed.
a szüleid nem fogják neked kifizetni a gyerekek kajáját, pelenkáját, ruháit stb...
ezt már megtették 1x . méghozzá veled. mivel ők a szüleid.
de a te gyerekeid a tieid, és neked kell gondoskodnod róluk és a párodnak , és nem az anyukádéknak .
ha van normális fizetésed, és házad, és nem a szüleidnél laksz akkor lehet gyereked.
vagy most ezt hogy gondolod?
van barátod, 20 évesen , akkor legyen gyerekünk ugy vagy vele?
és majd itt el lesztek a szüleidnél aztán lesz valami?
mi ? 20 évesen akkor gondolom már nem tanulsz , minimálbérnél akk meg nem nagyon fogsz többet keresni itthon sajnos.
szerintem a 73 %-os is erre gondolt, és ez itt a baj...
"20 éve = begyepesedett hülye korszak, de bezzeg ma..." vagy ehhez hasonló.
Értem, amit írsz, de 20 éve is ilyen körülmények voltak!
És nem akarok szüleimnél lakva szülni. Dolgozni szeretnék és fogok is.
Továbbá. Írtam olyat, hogy most ebben a pillanatban akarom...?
Szerintem nem...
Csak hogy viszonylag fiatalon...
Az nemcsak 20 éves kort jelenthet...
igen, még csak most szeretnél dolgozni . mire összejön egy annyi pénz , hogy elköltözhess a szüleidtől , akár a legkisebb kis bérházba is , ahhoz elég sok pénz kell.
gondolom nem albérletbe szeretnél költözni .
mivel még most nem dolgozol, honnan tudod hogy holnap tudni fogsz? lehet hogy csak 1 év múlva találsz munkát, és akkor már 21 vagy.
és még csak akkor kezdessz el dolgozni 100.000ft alatti összegért.
sztem 20 évvel ezelőtt már akik gyereket szerettek volna, nem 20-21 évesen dolgoztak , hanem 16 , és nem voltak olyan drágák a lakások ,meg élelmiszerek meg minden mint most , pont ezért volt könnyebb régen.
most akármennyire is szeretne az ember szerintem gyereket 20 évesen , egyszerűen mégsem olyan mint régen.
ez nem úgy megy és kész , legalább is én így vélem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!