Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenképp szeretnék 2-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképp szeretnék 2-3 gyereket. Ha lehet, még viszonylag fiatalon. Látezik olyan fiú, akivel ez megvalósítható?

Figyelt kérdés
20L
2011. ápr. 10. 19:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%

A mai fiatalok közül elenyészően elég érettek ahhoz, hogy gyerekük legyen.

Még kevesebb azoknak a száma akik ezen elenyésző kisebbségből össze is találkoznak.

Ráadásul ma ahhoz, hogy ezt megvalósithasd, nagyon biztos anyagi háttér kell.

Az meg nagyon ritka 18-20 évesen, hacsak persze anyuci-apuci nem kőgazdag...

De ha körülnézel, mégis sok ilyen idősnek van gyereke...úgy is bánik velük...látom a villamoson, bkv-n, és sok-sok helyen a sok türelmetlen, buta szülőt, akinek őszintén szólva kutyát se engednék tartani.

Persze, vannak kivételek, ahogy mindig mindenben...

2011. ápr. 10. 19:48
 12/38 A kérdező kommentje:

"azért mert nem 20 évvel ezelőtt vagyunk -.-"

khm, khm, kösz a lenézést.

Miért, 20 évvel ezelőtt mi volt, Kánaán? 1991-ben biztos marha nagy jólét volt szintén.

Nagypapámnak 4 testvére volt, szegénységben nőttek fel, de boldogok voltak. Egyszerűen ma csak akkor boldog az ember, ha mercit kap a 18 éves gyerek. Ez baj!

2011. ápr. 10. 19:50
 13/38 anonim ***** válasza:

Igen, túlértékelik az anyagiakat. Nem azt mondom, hogy szüljön gyereket az, akinek etetni sincs pénze..

De azért ha van pénz kajára, pelenkára meg ruhára, akkor nincs nagy gond. Nem hal bele a gyerek, ha nike cipő helyett kínait kap.

Manapság az első a karrier...

2011. ápr. 10. 19:52
 14/38 A kérdező kommentje:

"Manapság az első a karrier..."

én is ezt érzem, de nem tudom megérteni... pedálozás a semmiért.

2011. ápr. 10. 19:53
 15/38 anonim ***** válasza:
Én 7 gyereket akarok. Nanana?
2011. ápr. 10. 19:57
 16/38 A kérdező kommentje:
Hoppácska! :-) Na annyit azért én nem :) De tetszik amúgy az ötlet. Hajrá!
2011. ápr. 10. 19:59
 17/38 anonim ***** válasza:
37%

jah , mert az rohadt jó lenne, ha lenne 25 évesen 2 gyerekem és a szüleimmel laknék itthon .

20 évesen max úgy lehet 3 gyerekd, ha gazdag vagy, vagy örököltél egy házat, vagy egyáltalán nem érdekel hogy mi lesz a gyerekeiddel.

nem az a lényeg, hogy milka csoki a gyereknek .

3 gyerekhez nem elég 80.000ftos fizetés.

2011. ápr. 10. 19:59
 18/38 anonim ***** válasza:
ha tudnak eleg anyagiakat biztositani nem bannam ha a leendo paromnak lennenek 2-3 szor 5 os ikrei :P :))
2011. ápr. 10. 20:02
 19/38 A kérdező kommentje:
de továbbra sem értem, hogy jön ide, hogy nem 20 évvel ezelőtt vagyunk...
2011. ápr. 10. 20:02
 20/38 anonim ***** válasza:
( egymas utan :P )
2011. ápr. 10. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!