Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nem baj ha előttem idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem baj ha előttem idősebb pasija volt?

Figyelt kérdés
Van 1 csaj 13 éves.És én is annyi vaok.De ő 1 hónappal idősebb.Ez nem gond?Előttem 15 éves pasija volt.Én kicsit parázom emiatt.Deő azt mondja h. őt nem érdekli
2009. márc. 1. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez legyen az utolsó dolog ami miatt aggódnod kéne. Ha jól kijöttök egymással akkor tök mind1 azaz 1 hónap ide vagy oda. :)
2009. márc. 1. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Annak, hogy a lány egy hónappal idősebb, semmi jelentősége nincs! Valószínűleg Benned olyat talált, amit a 15 éves srácban nem - nem kell emiatt aggódod.

Szerintem még jobb is, ha tizenéves korban inkább kb. egyidősek járnak együtt.

2009. márc. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!