Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy olyanba szerettetek bele, akit eleinte csúnyának láttatok?
Hát ne is úgy értsd!
Ő Hörbi a legjobb barátom is egyben!
Segített túllépni a szakításokon, szomorú időkben is velem volt, jó kedvemben is velem volt, bulikba is elkísért és elvitt a barátnőimhez is és mindig hazavitt sosem hagyott eddig cserben!
De nők már hagytak cserben!
Igen, több barátom is később / jóval később tetszett meg külsőleg is, mert láttam bennük valamit, és az esélyt megadtam.
Most egy olyanba próbálok beleszeretni, aki 165 centi, mint én. Hát, lehet, hogy ez kifog rajtam, hiába igyekszem. :( A többi annyira nem számít (egyébként nem is jóképű, tehát csak belsőleg tudja ellensúlyozni).
21/L
Nagyon szívesen!
És a továbbiakban az autós téma helyett elcseveghetnénk arról is, hogy te beszállnál e mellém?
Persze csak ha elmultál 18!
Szóval hagyhatjuk akkor ezt az uncsi témát és adhatunk neked intimebb témákban is tanácsot?
Igen, volt már, most is afelé haladok. :D
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!