Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy egy átlagos kinézetű, de nyomulós lánynak könnyebben összejön egy kapcsolat egy sráccal, mint egy szép, de csendes és visszahúzódónak?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, aki nagyon jóképű, divatosan öltözködik, ad magára, ápolt, tiszta, intelligens, nem dohányzik, jár bulizni, de nem viszi túlzásba, azt is mondhatnánk, hogy ő a tökéletes pasi, persze tudom, hogy nincs ilyen.

Van két lány: egy szép arcú, jó alakú, divatos, csinos, kedves lány, aki nem poénkodik, nincsenek beszólásai(itt jókra gondolok), nem jár bulizni, nincs sok barátja, akikkel eljárhatna ide-oda, beszélget de nem sokat, fiúkkal szinte egyáltalán nem, ha beszél is csak semleges témákról, a fiúk sem sokat szólnak hozzá.

A másik lány szintén divatosan öltözködik, de nem minőségi rucikba, inkább kínai vagy piaci, nem olyan szép, inkább átlagos kűlsejű, de nagydumás, sokat beszélget, fiúkkal is jól eldumál, eljár bulizni, sok barátja van, gyakran hozzáér a pasikhoz és ők is hozzá, nyomulgat szinte már túl nyalizik a dumájával. Vele kezdeményeznek beszélgetést pasik is.

Szóval szerintetek igaz, hogy egy jó pasit könnyebben megkap egy kevésbé szép, de nyomulós lány, aki jól játsza ki a lapjait, mint egy szép, de visszahúzódó lány, aki csak várja a hercegét?

2011. ápr. 9. 16:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, amúgy?
2011. ápr. 10. 00:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem van egy "barátnőm", aki úgy játssza a fejét a pasik előtt, hogy az már undorító... Teszi magát össze-vissza, egozik (pedig nem egy szépségkirálynő), mégis bele van esve minden pasas. De persze egy rossz k....
2011. ápr. 10. 01:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki inkább az első lányra hasonlított, én meg vagyok a csendes. Sokszor volt az, hogy először a fiú a barátnömmel kavart mert hogy ő a nyomulos, de hamar rájött hogy hosszabb távon én jobb befektetés LETTEM VOLNA ha nem a barátnömmel kavart volna előbb :D
2012. nov. 8. 19:42
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatok kiépítése és azok gyümölcsének learatása egyenlőre még sikeresebb, mint a csodára várás.

De a mai világban egyre menőbb antiszociálisnak, egy pillantással pozdorjává törhetőnek lenni, egyre népszerűbb leszel.

Csak a reményeidet a szaporodó antiszociális hímpótlékok serege sem fogja beváltani, hanem csak csorgatja rád a nyálát agonizálva a sarokban, vagy éppen a gép előtt. De legalább bejössz a pasiknak igaz, hogy kapcsolatod nem lesz.

De jöjjön a tanácsom:

Ha te indulsz előnnyel akkor használd is ki te is legyél "nagydumás" ami nem egyenlő a ribanccal, akármit is mondjon itt a szerencsétlenek kórusa. És tiéd lesz a pasi is.

2012. nov. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!