Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy egy átlagos kinézetű, de nyomulós lánynak könnyebben összejön egy kapcsolat egy sráccal, mint egy szép, de csendes és visszahúzódónak?
Adott egy pasi, aki nagyon jóképű, divatosan öltözködik, ad magára, ápolt, tiszta, intelligens, nem dohányzik, jár bulizni, de nem viszi túlzásba, azt is mondhatnánk, hogy ő a tökéletes pasi, persze tudom, hogy nincs ilyen.
Van két lány: egy szép arcú, jó alakú, divatos, csinos, kedves lány, aki nem poénkodik, nincsenek beszólásai(itt jókra gondolok), nem jár bulizni, nincs sok barátja, akikkel eljárhatna ide-oda, beszélget de nem sokat, fiúkkal szinte egyáltalán nem, ha beszél is csak semleges témákról, a fiúk sem sokat szólnak hozzá.
A másik lány szintén divatosan öltözködik, de nem minőségi rucikba, inkább kínai vagy piaci, nem olyan szép, inkább átlagos kűlsejű, de nagydumás, sokat beszélget, fiúkkal is jól eldumál, eljár bulizni, sok barátja van, gyakran hozzáér a pasikhoz és ők is hozzá, nyomulgat szinte már túl nyalizik a dumájával. Vele kezdeményeznek beszélgetést pasik is.
Szóval szerintetek igaz, hogy egy jó pasit könnyebben megkap egy kevésbé szép, de nyomulós lány, aki jól játsza ki a lapjait, mint egy szép, de visszahúzódó lány, aki csak várja a hercegét?
Értelmes fiúkat (nem kisfiúkat) mindig az elérhetetlen vonz. Engem a leírás alapján a "szürke kis egér" vonzana jobban. Tapasztalatból tudom, hogy hosszútávon ők érdekesebbek, egy nőt felfedezni érdekes és megdolgozni érte, nem készen kapni. Persze a nagydumás lányokról sem vagyok rossz véleménnyel, de az ilyen lányt én max. havernak tudnám elképzelni, illetve ha nincs más lehetőség, rövid távú partnernek is szóba jöhet.
Szóval, lehet, hogy maradi vagyok, de nálam te lennél a nyerő ;).
A legtöbbször igaz, pláne fiatalabb korban. Nem is a nyomulás számít, hanem az, hogy közvetlen, szórakoztató, barátkozó, poénkodó, magabiztos, pörgős, könnyen ráhangolódik a pasikra, ők pedig jól érzik magukat vele.
Mikor még suliba jártam, egyetlen lánynak volt az osztályunkban barátja: ő volt köztünk majdnem a legkevésbé szép, alacsony volt, fiús, lapos, vékony szálú hajjal, hosszú fejjel és pattanásos arccal. De olyan típusú volt, mint amit fentebb leírtam, úgyhogy könnyen teremtett kapcsolatot pasikkal.
"..., az első meg csak várhatja, hogy jöjjön az ő ideje, de nem fog, aztán végignézheti két ember boldogságát, amikor ő szeretne lenni annak a lánynak a helyében."
Volt egy lány akiért mindenemet odaadtam volna, ahányszor csak találkoztunk szikrázott közöttünk a levegő, bármiről eltudtunk beszélgetni, de sajnos nem léptem mikor kellett volna és a lány másé lett. Ha ma ismét meglenne az esélyem, h visszakapjam ezt a lányt, akkor gondolkodás nélkül megtenném amit kell.
A lényeg, h ha nem teszel semmit a pasiért akkor ne várd el, h a tied legyen. Max visszautasít, de legalább megpróbáltad.
Sok sikert.
Az igénytelen ribancokat rühellem... :S Egyébként férfi szemmel nézve, én szeretem, ha a nő nem kiszolgáltatott, van annyira önálló, hogy kapcsolatot teremt. (Persze ez nem azt jelenti, hogy irányít minden szituban, az senkinek nem jön be...) Beszélj vele, mi vesztenivalód van?
egy kis off: Amúgy én meg milliószor megkaptam azt a szarságot, hogy "túl jófiú vagy nekem" meg "bocs, de nem téged kereslek" stb. Pedig én semmi extrát nem keresek, egy normális külsejű, szerény, intelligens lány társaságára vágyom. (Nyilván nem csak a társaságára... :) ) Ráadásul tapasztalatom szerint a legtöbbünk ilyet keres, úgyhogy hajrá! Tedd meg az első lépést, ha ő nem, ki tudja mi lesz a vége. Tudod, hegy meg Mohamed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!