Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kezdeményezzek vagy várjam míg ő kezdeményez?
Ez sok irányból kockázatos. Mert ha összejöttök és szakítotok nem csak a párod de egy barátot is elvesztesz. És igen az is lehet, hogy elutasít és elveszted.
Valamelyik másik barátjánál érdeklődj, hogy tetszel-e neki.
Ha ő nem kezdeményez akkor kezdeményezz te.
Nekem 1 évig az egyik legjobb barátosnőmből lett szinte az akit a világon a legjobban szeretek, már fél éve vagyunk együtt és kis viták ellenére nagyon jól elvagyunk.
Ja és igen, ő kezdeményezett mert meglátta bennem h nem csak úgy szeretem mint barát csak én beszari voltam elmondani neki mert féltem h azt mondja h NEM és akkor a barátságnak is vége.
Próbát megér hidd el, sok sikert :)
Ami pedig a dolog barát-vonatkozását illeti: ha _valóban_ barátok vagytok, és hozzá még _értelmesek_ is mindketten, akkor _semmiképp_ sem fog rámenni a barátságotok, akár összejön a szerelem, akár nem.
Én pl. kereken 3(!) olyan kapcsolatot kezdeményeztem, amit barátságból akartam továbbfejleszteni. Ebből egy össze is jött, és majd' egy évig fenn is maradt. Viszont a _barátság_ _kivétel nélkül mindhárom esetben_ megmaradt utóbb is, változatlanul, ugyanolyan jól (abban a bizonyos egy esetben még mélyült és erősödött is).
És ez a normális - _igazi_ barátság és _értelmes_ emberek esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!