Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor hiányoljátok a szenvedélyt, akkor miért nem gondolkodtok el az okáról?
"Istenem, miért ilyen töketlenek és gyávák ezek a mai fiúk?!" "Miért nem képes leteperni?!"
Ugye ismerős a fenti mondat? Sok lánytól olvastam már itt a fórumon. Na de álljunk csak meg egy pillanatra!
Tisztelt ifjú hölgyek! Nem gondolkodtatok még el a fiúk visszafogottságának a miértjéről? Mert nem ok nélkül teszik...
Azok a srácok, akiket valamennyire is érdekel, hogy a lányok mit gondolnak róluk, állandóan csak a nemük sározását hallják mindenhonnan. A fiúk szexmániások. A fiúk nem is képesek az önzetlen szerelemre. A fiúk önzőek és csak a saját kielégülésükre képesek gondolni. És végezetül: a fiúk sokkal egyszerűbbek, mint a lányok és sohasem érthetik meg, mennyivel összetettebbek érzelmileg és szexuálisan is.
Az eredmény: a fiúk ösztönösen is visszafogják a vágyaikat és messze szolidabban viselkednek, mint azt szeretnék. Szeretnék, ha nem tűnnének érzéketlen, önző tuskónak. A másik ok, hogy ki tudja, nem-e dobja őt a nehezen megszerzett lány, mert a túl gyors akciója miatt egy szexista állatnak gondolja. Sok srác retteg tőle, hogy egyetlen rossz megmozdulás miatt összedőlhet minden, mint a kártyavár. És míg egy lány könnyedén találhat magának másik párt, addig rá újabb keserves küzdelem vár, míg újra sikerül barátnőt találnia.
Szóval lányok! A követelőzés helyett miért nem jártok utána a dolgoknak?
Szerintem a kedvességet, udvariasságot semmiképpen nem tartja egy lány se a gyengeség jelének. Mondjuk az számít, hogy hogyan is adod elő mindezt, ha látszik, hogy görcsösen igyekszel, hogy megszerezd a nőt, akkor valóban máshogy jön le ugyanaz az udvarias gesztus, és tűnhet úgy, hogy kedvességgel akarod kb megvenni a nőt.
De ha magabiztosan adod elő és nem viszed túlzásba, akkor pedig azt kommunikálod vele, hogy igazából bármelyik nőt meghódíthatnám, de te különleges vagy, ezért vagyok veled. Persze ezt gyakorlott nőcsbászok alkalmazzák módszerként és magam is meglepődöm, hogy igen, bármikor bedőlök az ilyennek.
Az a kulcsmondat egébként, hogy úgy, mintha tényleg ő lenne az egyetlen nő a világon.
Aztán amikor ilyenel találkozom, akkor a randi másnapján fogom a fejem, hogy úristen, dehát ez a srác nem is tetszett, miért ígértem meg neki, hogy holnap találkozunk és miért adtam meg egyáltalán a telefonszámomat? Bár ezek amiket leírtam csak kis részletek, és igazából mivel tényleg utólag esik le, hogy nem olvadhatok el egy szál virágtól, mert anyukám is megmondta, hogy őrizzem meg a józan eszem, ekkor kezdek el gondolkozni azon, hogy mivel is vett le ez a srác a lábamról, amikor külsőre egyáltalán nem tetszik, eddig halálosan unalmasnak tartottam, és most is végig a közgazdaságtanról beszélt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!