Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak mér mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mér mindig a bunkó parasztok kellenek? ;D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 21:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy lenézés ez, inkább csak rossz tapasztalat, amit sajnos meg tudok érteni. Mondjuk így, hogy a "lányoknak ez kell" nem fogalmaztam volna, de sajnos igen jelentős részüknek ilyen magát megjátszó, bunkó, nagyképű menőgyerek kell. És nem, nem keverem ezt a magabiztossággal meg férfiassággal. Nem járok bulizgatni, nem piálok összevissza, nem húsként kezelem a lányokat, komoly, szerelmen alapuló kapcsolatban gondolkodom tehát azt hiszem "normális"-nak mondanak, emellett ronda sem vagyok. Volt egy lány, aki már az elején mondta, hogy mennyire odavan a romantikus pasikért, és hogy milyen jó, hogy nem vagyok olyan mint a többi. Verseket írtam neki, elhalmoztam a figyelmemmel - nem, nem voltam papucs, csak meghallgattam, ott voltam neki ha szüksége volt rám -, törődtem Vele, odaadtam volna érte az életemet is. 3 hónapig hülyített azzal, hogy szerelmes belém, majd egyik napról a másikra otthagyott, még ki is gúnyolt, aztán mindenféle ilyen menőzős tükör előtt alsógatyában pózoló "alfahímeket" mutogatott, hogy ők mennyivel jobbak nálam. Pedig ők leszarják, hazudoznak neki, de neki egyszerűen ez kell... Szóval nem mondom, hogy minden lány ilyen, mert nem általánosítok, viszont megértem, ha valaki el van keseredve ezügyben.
2011. ápr. 7. 23:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Alap igaság a nők a rossz pasikba lesznek szerelmesek, és a jókhoz mennek feleségül:))
2011. ápr. 9. 20:11
 13/25 anonim ***** válasza:
20:11 Nem tetted hozzá, hogy "általában". Az én páromat is sokan rosszfiús típusnak tartották, az is stimmel, hogy beleszerettem, de én feleségül is hozzá mentem. :D
2011. ápr. 9. 20:15
 14/25 anonim válasza:
mert van amikor a bunkó parasztok kedvesebbek a lányokkal mint a papucsok..
2011. ápr. 9. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:

ezt csak a csalódott srácok állítják.

én utálom őket.L

2011. ápr. 9. 20:43
 16/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:05

Tökéletesen egyet kell értsek veled, annyival azért kiegésziteném, hogy eléggé nagy részük azért csak a bunkókat kedveli, ahogy a kérdező is mondta...

2011. ápr. 9. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:

23:05-ös vagyok, én is azt mondtam, hogy jelentős részük ezeket kedveli... De ez az én szubjetkív tapasztalatom. Hogy miért, az érdekes téma. Én írok egy blogocskát, és ott múltkor írtam pár sort erről, ha nem bánjátok belinkelem ide:

[link]

2011. ápr. 9. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:
We all fall for the prick. Pricks are spontaneous, they’re unpredictable and fun.
2011. ápr. 9. 21:04
 19/25 anonim ***** válasza:
a pasiknak miert mindig a nyomulos k****k tetszenek?/:)
2011. ápr. 9. 21:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Pont h nem..:D legalábbis nálam.
2011. ápr. 9. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!