Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor szakítani kell vagy nem?
Kiemelek 2 esetet:
1)
Egyszer megcsalt,de ezt most vegyük úgy,hogy megvan bocsátva.(csók volt)
2)
Azt mondja,másfél év után,hogy nyílt kapcsolatot akar.
3)
Megtudsz olyat,hogy egy fiúval,akit 2 hete ismer,szex témákról beszél.Ezzel nincs baj,de vele megy külföldre nyaralni 1 hétre.
4)
Szóval így flörtölget kissé fiúkkal,de rosszul esik neki,ha te lányokhoz "szólsz",és hangot ad neki.
Hasonló kaliberű dolgok vannak még.
Minden dolog mögött,egy bizonyos barátnője áll,aki telebeszéli a fejét.Ő mondta neki a nyílt kapcsolatot is,a megcsalásnál ő itatta le.Mindenhez köze van ilyen téren.A barátnőm pedig mégis vele marad,és inkább velem veszekszik,de ha szakítok akkor azzal fenyeget,hogy tönkreteszi magát.
Mérlegelve,ti szakítanátok,vagy milyen """szankciókat""" vezetnétek be,hogy megmaradjon a kapcsolat?
4 hónapja,adom sorban az esélyeket,de egyiket sem becsüli meg,2 napja szakítottam de nagyon szeretem.
19F
Az előző vagyok.
Tudom hogy másfél éve vagy vele. Csak az elmúlt 4 hónapod mivel telt? Hogy sorra aláztad magad.
Az nem mentség hogy valaki a barátnője miatt ilyen!
HA nekem fontos valaki, akkor ha a fene fenét eszik is vele vagyok, a kedvébe járok.
És valld be magadnak, csak kifogásokat keresel, hogy mentsd őt, hisz szereted! próbálod ráhárítani a barátnőjére a dolgot, hogy az változtatta meg, őmiatta ilyen, de lásd be, ő akar ilyen lenni, ő viselkedik így!
Meg amúgy is:
Madarat tolláról, embert barátjáról!!!!
30L
Én ezt a lányt otthagynám a jó fenébe a helyedben, ha szereted, akkor is.
Nyitott kapcsolatot akar??? - Teljesen mindegy, hogy a barátnője bíztatta-e. Egy a párját szerető ember soha nem mondana ki ilyet, akár bíztatták-rá, akár nem.
Valamint, ha ilyen barátnője van, akkor az ő értékrendje sem eshet messze.
Hagyjad ezt a lányt, mert nagyon undorító az egész sztori, ami nem téged minősít, hanem őt/őket.
Keress egy rendes lányt.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!