Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor szakítani kell vagy nem?
Kiemelek 2 esetet:
1)
Egyszer megcsalt,de ezt most vegyük úgy,hogy megvan bocsátva.(csók volt)
2)
Azt mondja,másfél év után,hogy nyílt kapcsolatot akar.
3)
Megtudsz olyat,hogy egy fiúval,akit 2 hete ismer,szex témákról beszél.Ezzel nincs baj,de vele megy külföldre nyaralni 1 hétre.
4)
Szóval így flörtölget kissé fiúkkal,de rosszul esik neki,ha te lányokhoz "szólsz",és hangot ad neki.
Hasonló kaliberű dolgok vannak még.
Minden dolog mögött,egy bizonyos barátnője áll,aki telebeszéli a fejét.Ő mondta neki a nyílt kapcsolatot is,a megcsalásnál ő itatta le.Mindenhez köze van ilyen téren.A barátnőm pedig mégis vele marad,és inkább velem veszekszik,de ha szakítok akkor azzal fenyeget,hogy tönkreteszi magát.
Mérlegelve,ti szakítanátok,vagy milyen """szankciókat""" vezetnétek be,hogy megmaradjon a kapcsolat?
4 hónapja,adom sorban az esélyeket,de egyiket sem becsüli meg,2 napja szakítottam de nagyon szeretem.
19F
"Remélem most a válaszra is kitérsz majd.
Köszi."
- A választ neked kell tudod. Én szakítanék. Nem most, hanem úgy négy hónappal ezelőtt. De lehet, hogy a szomszéd Józsi bácsi éppen ilyen asszonyt képzel el maga mellé egész életében.
Mint mondtam, nicnsenek erre univerzális törvények. Mindenki olyan kapcsolatban van, amilyet akar. Ez (volt) a válaszom.
Lány vagyok,de hallod pasikám ezt a nőt gyorsan vágd ki,mert csak játszadozik veled és ilyet senkivel se lehet csinálni!Meg amúgy is a "nyitott kapcsolat" már nem is kapcsolat,csak dugogatás és akkor már inkább keress valami rendes kiscsajt,aki szeretni és megbecsülni is fog! :)
L/23
Én sűrgősen szakítanék!!!
Itt nem a barátnőjén van a hangsúly,ne őt okold, ha nem akarná a barátnőd, nem vinné bele ilyen dolgokba! De pont ő is benne van, sőt, szemmel láthatóan élvezi!
Könnyű Katát táncba vinni...
Még ha csók is volt a megcsalás, az is megcsalás!
És ott szúrtad el, hogy ezt elnézted neki!
És most is mi van? Négy hónapja szenvedteted magad, ő meg éli világát, és nagyban letojja te mit gondolsz, érzel!
Nyílt kapcsolat...Persze, egyezz bele, és nézd minden nap hogy kikkel flörtöl nyilvánosan, kik viszik ágyba, még lehet meg is beszéli veled az intim részleteket!
Ezzel magadba döfködnéd csak a tört, csak te szenvednél, ö meg élné világát!
Néha te is sorra kerülnél, ha futná az idejéből!
Külföldre utazik egy idegen sráccal...ÉS ott is csak beszélni fognak a szexről??? Te meg itthon ülsz majd és pislogsz?
Sűrgősen felejtsd el ezt a nőt, és rúgd ki , hogy a lába se érje a földet!
Én még előtte jól megszivatnám: eljátszanám hogy persze,m minden így lesz, megfektetném aztán kirúgnám !
NE szenvedj többet, nem éri meg, fiatal vagy, sokkal de sokkal különb lányt érdemelsz!
Másfél éve vagyunk együtt.
Nem pedig 4 hónapja.
Nem volt ilyen,csak amióta ebbe a suliba jár,ahova az említett barátnője,és napi szinten érintkezik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!