Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor szakítani kell vagy nem?
Kiemelek 2 esetet:
1)
Egyszer megcsalt,de ezt most vegyük úgy,hogy megvan bocsátva.(csók volt)
2)
Azt mondja,másfél év után,hogy nyílt kapcsolatot akar.
3)
Megtudsz olyat,hogy egy fiúval,akit 2 hete ismer,szex témákról beszél.Ezzel nincs baj,de vele megy külföldre nyaralni 1 hétre.
4)
Szóval így flörtölget kissé fiúkkal,de rosszul esik neki,ha te lányokhoz "szólsz",és hangot ad neki.
Hasonló kaliberű dolgok vannak még.
Minden dolog mögött,egy bizonyos barátnője áll,aki telebeszéli a fejét.Ő mondta neki a nyílt kapcsolatot is,a megcsalásnál ő itatta le.Mindenhez köze van ilyen téren.A barátnőm pedig mégis vele marad,és inkább velem veszekszik,de ha szakítok akkor azzal fenyeget,hogy tönkreteszi magát.
Mérlegelve,ti szakítanátok,vagy milyen """szankciókat""" vezetnétek be,hogy megmaradjon a kapcsolat?
4 hónapja,adom sorban az esélyeket,de egyiket sem becsüli meg,2 napja szakítottam de nagyon szeretem.
19F
én már ugy kidobtam volna mint azt a bizonyos macskát...
19 vagy,fiatal,keress mást,aki szeret is..ő nem
Bele ne menj ebbe a zsarol=s játékába. Még csak most kezded életed, ne hagyd, hogy az elején egy barátnő vagy mi szórakozzon veled, zsaroljon !
Most akkor melyik is a jobb ? Ha tönkre teszi magát ?
vagy ha
tönkretesz téged ?
Neked melyik is a fontos ? Az, hogy magával mit csinál, még nem kötöttétek egymáshoz életeteket, nem volt jóban rosszban, így nem kell különösen meghasson. Az persze természetes, hogy meghat, lelkizel rajta, nem szeretsz megbántani. Ez jó ! De túl leszel rajta ! Ne hagyd magad zsarolni, kihasználni, értékeld magad többre ! Biztos találsz nálánál hozzább valód lányt !
Az tök mindegy, hogy ki miatt csinálja, ha rábeszélhető hülyeségekre ami neked nem tetszik. Ő az aki eldönti, hogy mit akar végülis, hgy csinálja e vagy sem.
Tudom ilyen idős korban az érzelmei erősen hajtják az embert, de légyszi használd az eszed !!
Elfog múlni, hogy nagyon szereted, és lesz más akit nagyon fogsz szeretni ! Ezen mindenki, vagy szinte mindenki átesik, hogy valamilyen formában külön kell váljon attól akit szeret, mégis túléljük, és később látjuk, hogy nini tényleg lett másik !
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
Ment a zöld.
Remélem most a válaszra is kitérsz majd.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!