Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy tipikus magányos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölyök71 kérdése:

Van egy tipikus magányos nő az életemben,31 éves, együttjárásnak indult, de rájöttem h zárkózott gyanakvó stb vénlányszindróma ez röviden. Mindentől megijed, agyal, kihátrál, azt mondja keressek inkább mást. De nekem Ő kell. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 16:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
remélem így lesz
2011. ápr. 8. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az a lány aki korábban írt, én is ilyen voltam. Isten ments, hogy szembe szállj vele, csak szépen társalgási stílusban mondd el neki, ha jönnek a csalódásaiból származó bizalmatlanságra utaló megjegyzések (amik nem is feléd irányulnak, ilyenkor azt üvölti az ember hogy tudd meg mennyit szenvedtem és mennyire fáj nekem hogy ilyen emberek is vannak, és nem vagyok hülye), hogy ezt ne mondd, én tudod hogy nem vagyok olyan mint a többi, én más vagyok. És a legfontosabb hogy ezt bizonyítsd is neki folyamatosan. Mondom, tarts ki mellette, keresd rendszeresen, mutasd ki hogy mennyire fontos neked...tudod mennyire vágyik rá, hogy ezt lássa? Én maga voltam a város jégkirálynője, és mégis végig csak arra vártam, hogy végre találjak valakit, aki tényleg igazán szeret...

Szóval nem kell a hölgyet beskatulyázni;)

Rendes vagy, szép tőled hogy ilyen türelmes vagy:) Tarts ki, és akkor meg lesz a gyümölcse:) Biztos vagyok benne!

2011. ápr. 12. 20:09
 13/13 A kérdező kommentje:
igazán köszi a biztatást,megpróbálom.
2011. ápr. 15. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!