Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl az első hétvégé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl az első hétvégét nélküle?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk. Ő ma biztos megy bulizni... Én meg teljesen egyedül vagyok...Próbáljak aludni és nem gondolni arra, hogy ma mindenki jól érzi magát vagy menjek el egyedül valahová? (bár ilyet még nem csináltam)
2009. febr. 28. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nincs barátnőd vagy valaki akivel elmehetnél valamerre? Semmi képp ne legyél együdül az nem jó... akkor már "inkább" szülők... ha még is egyedül kell legyél akkor menj sétálni vagy otthon nézz valami nagyon vicces filmet ami eltereli a gondolatodat...
2009. febr. 28. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg te is emberek közé menni, ha nem is buliba de barátokkal lenni. De ha valamilyen okból nincs rá lehetőség akkor foglald el magad, olvass könyvet, nézz meg egy jó filmet, hallgass zenét. Keress valami olyan elfoglaltságot amit eddig nem csináltál.
2009. febr. 28. 17:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a családom vidéken él, a barátnőm pedig a párjával van... Attól tartok, hogy még egy filmről is ő fog eszembe jutni, mindig Rá gondolok és a végén álomba sírom magam... :(
2009. febr. 28. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy jó könyv mindig segített. Próbáld ki te is.
2009. febr. 28. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:

nem tudsz a barátnődnek szólni hogy szükséged lenne rá?

3-asba meg biztos nem lenne jó... :S Haverok?

2009. febr. 28. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
akár ismerkedhetnél is a neten. Nem feltétlenül társat hanem csak úgy. Sok ember nem tud magával mit kezdeni szombat este úgyhogy regizz egy ismerkedős oldalra és beszélgess emberekkel.
2009. febr. 28. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
első vok, előzőnek igaza van, chat vagy valami ha nincs más progra akkor az lefoglal... :)
2009. febr. 28. 18:08
 8/12 A kérdező kommentje:
sajnos egyedül kell(ene) megoldanom...
2009. febr. 28. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy nagyon szomorú vagy és még nem sikerült feldolgoznod. Akkor megmondom hová menj: sehova. Maradj otthon, szenvedj, gondold végig a kapcsolatotokat, mi volt jó és rossz benne, mi történt, amitől szakítottatok. Határozd el, hogy ez lesz a lezárás, és hétfőn úgy kelj fel, hogy képes vagy tovább lépni. Akkor pedig tombold ki magad, menj el boxedzésre vagy akármi, ha kell minden nap csinálj vmi ilyesmit, jövő hétvégén pedig mehet a bulizás vagy vmi más program, csak akkor előre beszéld meg a barátnőiddel, ne csak eggyel, menjetek többen el valahová. "felavatni" az új életed. Tudom, hogy nincs mit ünnepelni, meg szar, de ez a legjobb megoldás.
2009. febr. 28. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
velem is nem rég szakítottak, de rájöttem hogy ettől nem dől össze a világ:) a lényeg h őt kitöröltem az életemből, és mindig csinálok vmit, bezsélgetek vkivel,ez nekem sokat segít. de mindenképpen sírj néha,add ki magadból hogy hiányzik, nekem tegnap volt iylenem,egy napot megengedtem magamnak h szomorú legyek,de ma már újra szép az élet,sőt, holnapra randira hívtak:$
2009. febr. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!