Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkák gyertek csak válaszolni?
Szóval tegyük fel én voltam a barátnőd,szerettél,ragaszkodtál, viszont fél év után azért hagytál el, mert teljesen más nézeteink voltak mindenben, és szinte semmiben nem értettünk egyet, ezért megsokszorozódott a balhék száma. A balhék nem tartottak sokáig, de mindennapossá váltak. Szexben nagyon is egyet értettünk, sőt, én voltam életed legjobbja.. én voltam a tapasztaltabb, sok új dologra megtanítottalak!
Na kérdésem az lenne, mivel lehetne Téged visszaszerezni? Nekem elég lenne a szexkapcsolat is, de ezt hogy burkoljam, hogyan tálaljam?
Kedves kérdező... Érdekes dolgot írtál ami engem elgondolkoztatott és lehet ,hogy neked magadnak is el kellene gondolkodnod. Ha ennyire ragaszkodsz a fiúhoz akkor bizony ez Érzelmeket feltételez a részedről és ezzel máris kiugrottál az ördögi körből. Tarts önvizsgálatot és kérdezd meg magadtól ,hogy MIÉRT akarod ilyen önző módon a fiút.
Ha erre választ találsz, akkor a fiúval beszélhetsz direkt is mert érzelmekkel válaszolhatsz az érzelmeire. A Kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Érted mire akarok kilyukadni?
Persze, hogy olvasom. Hát így ahogy írod valahogy nem tűnik kivitelezhetőnek. Talán beszélnetek kellene. Őszintén. Nem úgy ,hogy megpróbálod befolyásolni. Mondd el neki ,hogy vonzódsz hozzá és magad mellett akarod. Ha nem is magadhoz fűzni, de érezni akarod a közelségét időről időre... Talán valami kompromisszum lesz a vége.
Remélem sikerrel jársz. :)
Utolsó... Akármikor szívesen megtenném, de én már csak úriember vagyok és segíteni akarok első sorban. :)
Kérdező. Ne erőltesd de légy állhatatos. Menni fog. Sajnos a sok okosság ellenére amit eddig mondtam, van egy férfi tulajdonság ami szinte mindig megfogható. Kicsit vulgáris lesz de a lényeget érteni fogod: egy férfi sem ugrik félre ha felé száguld egy punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!