Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkák gyertek csak válaszolni?
Szóval tegyük fel én voltam a barátnőd,szerettél,ragaszkodtál, viszont fél év után azért hagytál el, mert teljesen más nézeteink voltak mindenben, és szinte semmiben nem értettünk egyet, ezért megsokszorozódott a balhék száma. A balhék nem tartottak sokáig, de mindennapossá váltak. Szexben nagyon is egyet értettünk, sőt, én voltam életed legjobbja.. én voltam a tapasztaltabb, sok új dologra megtanítottalak!
Na kérdésem az lenne, mivel lehetne Téged visszaszerezni? Nekem elég lenne a szexkapcsolat is, de ezt hogy burkoljam, hogyan tálaljam?
Én nem csak válaszolni jönnék! :D
26 ff.
Mivel én elég csökönyös ember vagyok, engem nagyon nehezen lehetne rávenni egy olyan dologra, amit már letudtam. Ha ő is ilyen, mint én, akkor nem sok esélyed van.
Szóval jellemgfüggő.
Amúgy pedig én is azt tudom mondani, amit az első: mondd el ugyanezt a szóban forgó fiúnak is! Ha neked elég lenne egy szexkapcsolat is, fölösleges taktikázni, kerülni a forró kását.
Hát, szerintem próbáld kipuhatolni a dolgot nála. Ez annyira szubjektív dolog... Én például nem szexelnék érzelem nélkül. Egyszerűen nem menne, úgyhogy nem tudok ebben mélyrehatóbb választ adni. :)
20/F
Ha nem beszél veled, akkor bizony sehogy. Szerintem direkt próbál kerülni, hogy elkerülje ezt és igyekszik túllépni rajtad. Meg ha ő szakított nem biztos, hogy összejönne veled akár csak szexkapcsolatra is, főleg úgy, hogy neki szerelem nélkül nem megy.
Miért akarod távol tartani tőle a lányokat?
Csak azért akarsz vele szexkapcsolatot, hogy nehogy mással lásd, nehogy lányokkal ismerkedjen, miközben te meg ismerkednél más fiúkkal? Ez elég önző dolog volna.
Ha meg bele is menne ebbe, valószínűleg reménykedne, hogy újból, rendesen összejöttök és mégis szereted, így viszont csak szenvedni fog, mert úgy tűnik te nem szereted őt (annyira), mint ő téged.
Szóval szerintem inkább hagyd elmenni, mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!