Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vehetem biztosra, hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vehetem biztosra, hogy lesz valami? Neten ismerkedtünk meg, majd 1 évig msneztünk, érződött a vonzalom (abszurd, igen.)

Figyelt kérdés

Tisztára mintha szerelmes lettem volna, és ő is, jó hülyének is néztem (nézem...) magunkat. :D aztán pedig nekem kapcsolatom lett, 2 évig tartott, 2 hónapja lett vége.

és megkeresett ez a fiú. nem találkozunk, msnen beszélünk, mert nagyon messze van de érezteti hogy mi a helyzet.

rettegek a találkától, ami nyáron esedékes. mi van, ha nem fogok tetszeni neki? vagy erre kevés az esély?

Ha msnen, telefonon, megvolt a szikra, akkor most is meglesz?

2009. febr. 28. 14:04
 1/6 Mendus ***** válasza:
100%
igen meglesz az a vonzalom :) én is így voltam 1 évig msn-eztem a sráccal majd megbeszéltünk egy randit, de annyira féltem, hogy nem fogok tetszeni neki, hogy nem mentem el, aztán rávettem magam és szilveszterkor lementem hozzá, nagyon messze lakott, de megérte :) 6 hónapig együtt voltunk :) Az volt a baj, hogy izgultam, de nem kellett volna, szerintem neked sem kell izgulnod, ha látott rólad képet, és tetszettél neki, akkor főleg nem. Amúgy nekem is sok ilyen Vakrandim volt szóval ha bármi érdekel, akkor írhatsz privibe is :)
2009. febr. 28. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
6 hónap nem sok idő... miért lett vége?:(
2009. febr. 28. 14:29
 3/6 Mendus ***** válasza:
100%
hát, mert messze lakott, és utólag jöttünk rá, hogy nem illünk össze, sajna nagyon "tűz és víz" voltunk, szegényke elég tutyi-mutyi volt, én meg szeretem, ha valaki ki mondja a dolgokat kerek perec :) de nem baj, azóta már tapasztaltabb lettem, de ő állítólag még mindig szeret és amióta szakítottunk azóta nincs barátnője...elég káosz a srác már füvezik is, szóval hálát adok az égnek, hogy nem folytam bele a társaságába
2009. febr. 28. 14:41
 4/6 A kérdező kommentje:

:S akkor jobb is hogy kijöttél ebből...

nálunk a szitu: én elég kemény ember vagyok, de ő méginkább. talán onnan is ered, hogy katona most kint koszovóban, és elég sok durva dolgot látott már gonodolom... :D na nála nem kell félni hogy tutyimutyi. :D na mindegy, fura ez az egész helyzet...

2009. febr. 28. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem talalkozz vele..vesziteni valod nem lehet,ha nem tetszetek egymasnak akkor mosolyogtok par ev mulva az egesz sztoryn,de az is lehet h.o eleted nagy szerelme..
2009. febr. 28. 14:56
 6/6 anonim válasza:
100%

Ne rettegj!

Mi is távkapcsolatként kezdtük,majd jó fél év volt mire láttuk egymást de azóte megtudtunk szinte mindent a másikról!

és persze egymásba is habarodtunk!

Ennek 3 éve már!

gyümölcse a 4 hós kisfiunk!

2009. febr. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.