Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni, hogy megváltozzon és tényleg lezárja az egyéjszakás kalandokkal teli életszakaszát?

Figyelt kérdés

A barátom a fősulis évek alatt elég szabad életet élt. Bulizott, haverokkal lógott, és nem egy egyéjszakás kalandja volt. Lassan végez a sulival, és most ismerkedünk. Engem is egyéjszakás kalandnak gondolt, de hát én nem vagyok benne ilyesmibe, így elkezdtünk járni. De attól tartok, hogy csak mondja, hogy megváltozik, és lezárta azt a szakaszát az életének, amikor minden a buliról, piáról és csajokról szólt. Én szeretném ezt hinni, mert tényleg hihetetlenül kedves, intelligens, figyelmes, helyes, pont olyan, amilyennek elképzeltem az Igazit, de a múltja nem hagy nyugodni. Már többször beszéltünk erről, és ő azt mondja, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Akkor úgy érezte, hogy erre van szüksége, de rájött, hogy az mennyire felszínes volt. Van valami trükk, taktika, amivel el tudom érni, hogy tényleg mellettem maradjon. Mi a jobb, ha biztosítom róla, hogy én szeretem, rám számíthat minden téren, segítek neki bármiben, vagy ha játszom az úrilányt, akit lassan, nagyon lassan kell meghódítani?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. febr. 28. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy esélyt. Bízz meg benne, jobbat úgy sem tudsz csinálni. És ne játssz el semmit, annak nincs értelme. Legyél önmagad:P
2009. febr. 28. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is ilyen volt, rengeteg lányt átvert, csak arra használta őket... max 2 hónapig tartott egy kapcsolata, ha volt.. Utána jöttem én, tudtam, milyen életet élt, de nekem annyira tetszett, nekem is ő volt az ideál külsőleg belsőleg. Szóval nem hátráltam meg, össze is jöttünk! Önmagamat adtam, nem játszottam meg semmit, nem voltam távolságtartó, hogy annyira küldenie kelljen értem.

Ő is szinte ugyanezt mondta, hogy elég volt neki a régi élete, ne gondoljam azt, hogy annyira jó volt eddig ide-oda rohangálni, és érezni, hogy igazán senkit sem szeret, nem tartozik sehova.

Azóta ltelt egy év, és ez alatt az 1 év alatt boldogabb vagyok, mint valaha, a barátom bebizonyította, hogy én már más vagyok neki. Nagyon szeretjük egymást!

Ne haragudj, hogy ilyen sokat írtam, de csak a saját példámmal akarok neked erőt adni, hogy nem jelent semmit, hogy eddig milyen volt, ha már komoly életet akar!

Legyél önmagad, fejezd ki, hogy fontos neked és szeresd! :)

2009. febr. 28. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Az meg egyátalán nem zavar, hogy hosszú választ adtál. Örülök nektek, hogy boldogok vagytok.

2009. febr. 28. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá trükk! Ha úgy gondolja veled marad, ha nem akkor csinálhatsz bármit.

Reméljük tényleg szeret téged.

25/f

2009. febr. 28. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!