Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a barátom nem akar velem bulizni?

Figyelt kérdés

1és fél éve vagyunk együtt.A barátom 1hónapja bejelentette hogy ezután ő minden pénteken menni akar a barátaival pókerezni, nem is lenne ez baj ha nem buliba járna a "pókerezni megyek" szöveg alatt. És amikor felvetettem hogy mi lenne ha én is mennék, azt mondta, hogy ne, mert ha ott vagyok nem tudja magát jól érezni, elengedni, meg olyan érzése van mintha az anyával menne bulizni és nem akar köztem meg a barátai között ide-oda járkálni,de szerintem ez csak a nagy duma hogy tudjon csajozni.És ez nagyon rosszul esett, nagyon megbántott vele hogy ezt így gondolja! Azt hozzá tenném hogy tavaly nyáron is ez ment és persze nem egy félre lépést bocsájtottam meg neki.Amikor azt mondom hogy betelt a pohár mindig vissza könyörgi magát és kezdődik minden elöről.

Szakítanom kéne vele?

2009. febr. 28. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a te esetedben valószínű hogy a hátad mögött csajozik 1000-el!! És szakíts vele vagy ha másnem ezt mindenképp oldjátok meg valahogy!! Amúgy meg én se szeretek bulizni a csajommal, mert a kettőt nem tudom összevonni! Mert a fiúknál a bulizás abba beletartozik az állatkodás meg baromkodás is, és ezt úgy nem lehet hogy ott van melletted a csajod!
2009. febr. 28. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ne gondolj arra, hogy kár egy ilyen hosszú kapcsolatot félredobni, mert ezért a kapcsolatért sajnos leírásaid alapján nem kár. Engem mindig nagyon szívesen visz magával a barátom, attól függetlenül, hogy a barátai által jöttem vele össze, attól még ez nem jelenti azt, hogy értelemszerűen magával kellene vinnie. Itt mutatkozik meg, hogy kinek van csaja, kinek van barátnője...
2009. febr. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!