Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a barátom nem akar velem bulizni?

Figyelt kérdés

1és fél éve vagyunk együtt.A barátom 1hónapja bejelentette hogy ezután ő minden pénteken menni akar a barátaival pókerezni, nem is lenne ez baj ha nem buliba járna a "pókerezni megyek" szöveg alatt. És amikor felvetettem hogy mi lenne ha én is mennék, azt mondta, hogy ne, mert ha ott vagyok nem tudja magát jól érezni, elengedni, meg olyan érzése van mintha az anyával menne bulizni és nem akar köztem meg a barátai között ide-oda járkálni,de szerintem ez csak a nagy duma hogy tudjon csajozni.És ez nagyon rosszul esett, nagyon megbántott vele hogy ezt így gondolja! Azt hozzá tenném hogy tavaly nyáron is ez ment és persze nem egy félre lépést bocsájtottam meg neki.Amikor azt mondom hogy betelt a pohár mindig vissza könyörgi magát és kezdődik minden elöről.

Szakítanom kéne vele?

2009. febr. 28. 08:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
igen
2009. febr. 28. 09:03
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem kéne szakítanod vele. Hozzá kellene majd menned feleségül hogy később is tudjon bántani, meg terrorizálni. Lehet hogy semmi gond nincs ezzel. Vannak olyan nők akik szeretik, ha nyomás alatt vannak. Lehet te is ilyen vagy.

(Egyébként igen már régen szakítanod kellett volna vele)

2009. febr. 28. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem szeret téged ha szeretne akk legtöbb idejét próbálná veled tölteni!!! Nem azt mondaná hogy ne gyere mert akk nem tudja jól érezni magát sztem ne sok jó várj már el ettől a kapcsolattól..
2009. febr. 28. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az előző barátom is ilyen volt, hogy mindig egyedül ment a barátaival pókerezni.. Engem is zavart, hogy mindig nélkülem megy, megsem kérdezte, hogy menni szeretnék e vgy valami... Persze ő tudommal nem lépett félre, mert ott tényleg csak "állatkodás" volt a haverokkal.

Viszont a te eseted azért más.. Én se lennék nyugodt, ha tudnám, hogy tavaly ilyen estéken megcsalt!

Hát figyelj, ha megint megcsal és megtudod akkor habozás nélkül szakíts vele!!! Így viszont, hogy még nem történt idén semmi, ha jó indulatúan nézzük, akkor feltételezhetjük azt, hogy a barátodnak szüksége van egy ilyen napra, amikor a haverokkal lehet.. Tudod egy igazi kanbuliba néha nem fér bele egy barátnő.:) a pasik már csak ilyenek...

2009. febr. 28. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Egy fiú se szeret mennei a barátnőjével bulizni. Ez nem azért van mert "csajozni megy" sőt ha még nagyon szeret is akkor pláne nem, hanem azért mert attól tart mivan ha kicsit becsiccsent és olyat mond neked amit megbánna , ja és igen a barátod nem hazudik amikor azt kondja hogy a haverjai előtt nem úgy érezné magát mert akkor 2 felé kéne figyelnie haverjaira és rád is és azt meg kell hagyni hogy egy fiú buli nem ugyanolyan mint 1 lány .
2009. febr. 28. 09:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt kifelejtettem hogy ha tényleg bulizni megy akkor nincs csak semmi baj , de ha megcsal akk fel is út le is út ... hozzátesezm a ehlyedbe már rég kiraktam volna a szűrét
2009. febr. 28. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, mint a legtöbben, hogy rakd ki...A fiúbulik azért mások a lánybuliknál, mert általában becsapunk, és becsajozunk...Így megy ez, én is mindig ezt csináltam, míg exjeim meg nem unták, és ki nem raktak:S...Ez a srác csak szórakozik veled, hagyd el, vagy adj neki ultimátumot, amivel meg tudod szorongatni a golyóit...22/f
2009. febr. 28. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a barátod azért nem akarja hogy vele menj mert attól fél hogy úgymond "a nyakán fogsz lógni" egész este, ki akarod majd sajátítani hogy csak veled foglalkozzon, féltékenykedsz, nem engeded hogy felhőtlenül elengedje magát. Vagyis nem akarja a nyakát pórázba dugni. Az én barátom is ilyen (bár ő évente kb 2-szer megy el így buliba), viszont ő sosem csalt meg és biztos vagyok 100%-ig a hűségében. Nálad már gyanakvásra adhat okot hogy többször félre lépett. Nem azzal van a baj hogy a barátaival is akar egy kis időt tölteni, hanem hogy nem bízhatsz meg benne igazán. Azt hogy szakíts-e vele csak te tudod, én a helyedben nem tudnék ilyen bizonytalanságban élni.
2009. febr. 28. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy paraszt már bocs. Szakíts vele. Sztem se gond ha néha egyedül elmegy vagy ilyesmi, de ez sok. Már alapból hazudott h pókerezni megy. Sztem az lenne a normális ha bemutatna a barátainak, ha nem is mindig de azért elvinne abba a társaságba. Most szégyell, vagy csajozni akar vagy mi?? Gáz...
2009. febr. 28. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

egyik barátom nekem is ilyen volt...áhh idióták ezek a pasik.:S (tisztelet a kivételnek)

de te jobbat érdemelsz az biztos!

2009. febr. 28. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!