Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hinni ilyenben? Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hinni ilyenben? Mennyi az esely? , ha meg lehet ezt allapitani eggyaltalan.

Figyelt kérdés
Szoval van egy kapcsolatom,lassan 5 honapja,minden jo eddig(ok vannak bizalmi problamak,nagyon feltekeny vagyok),de ezen kivul szeretem,o is azt mondja h szeret,stb.A baj csak az h meg csak 15 eves a csaj,es mondja o h nem csal meg,vagyok en neki es eddigieknel jobb vagyok es nem akar elhagyni,meg h akar orokre is eggyuttleszunk ha rajta mulik.Nos ez nem aggaszt,soot,mar en is akarnak vegre egy kapcsolatot ami nem csak `hiteget aztan otthagy,megcsal`.Eddig csak ilyenekbe volt reszem[17 vagyok],o pedig mondja[a baratnom] h o nem olyan mint a tobbi es benne bizhatok,nem lessz ugy.Mindez rendben lenne,a szuleivel is jokapcsolatba vagyok,stb. De a baratnoi[csajok persze],olyanokkal `biztatnak` h en is csak egy ujabb kiserleti nyul vagyok az eleteben,meg hiaba mondja ezt,majd megun stb.[nem hinnem h feltekenysegbol,vagy rosszakaratbol,mert tenyleg van olykor gyerekes megnyilvanulasai],de nem zavar sot termeszete szerint is[rak a csillagkepe]nem olyan h megcsalna vagy ilyesmi,ha valakit megszeret,stb. kitart melette,en is ugyaneztennem,de ha mindez igaz[mar ismerek aki igy 14-16 sot arrab iss,csak igy `probakent` volt mindenkivel].Nekem is es a baratnomnek is ez nem az elso kapcsolatunk,de ez a leg komolyabb,hosszabb,es meg nem ereztem igy senki irant[lehet most en is gyerekes vagyok,vagy almodozom],de nem merek annyira hinni[amit a baratnoi mondanak],mivel o is azt mondja h kitart melettem,es hosszu lessz.Es van arra is pelda h 15 evtol[vagy 14] kitartott es ferj es feleseg lett belolok,stb. szoval egy eletreszolo...vagy h kell mondani.Mi az esely erre vagy arra a felre? Tudom h manapsag minden mulo,es a csajok is[meg sracok is] szeretik valtogatni[mint egy cipot] de en legalabb is nem erre vagyom,es mondataibol[es nem hinnem h hazudna] a parom is erre vagyik.Szemelytol is fugg,termeszet,stb. kozrejatszik sokminden tudom,de akkor is,valami velemeny,pelda jo/rossz[ha lehet biztato,mert ellenbol mar kaptam,de lehet h csak szivataskent]...valaki akivel tortent ilyen...elore is koszonom!
2009. febr. 26. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre sajnos csak az idö a megoldás szerintem,éngem és a vőlegényemet is szét akartak ugrasztani ilyennel hogy csak fogadásból van velem a srác meg hasonlok,nem halhatunk senkire,kizártuk a külvilágot.holnap leszünk 3 évesek és Valentin óta vagyok a menyasszony:-)Nem kell hinni nekik!bár a korotok miatt....lehetnek kételyek,de bizonyítsátok be ,hogy nektek van igazatok!

Sok sikert!

2009. febr. 26. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor tenyleg csak a magunk hozzaallasahoz kell alapoznunk,meg magunkban...megprobaljuk,rem. jo lessz es koszonom...jah es gratulalok...rem. nekem is legalabb ilyen jo lessz :D
2009. febr. 26. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne törődjetek mások véleményével, mert a rossz indulat és pletykák megronthatnak egy jól működő kapcsolatot is. Lehet találni rá példát, hogy 14-15 évesek kitartottak egymás mellett, de ez nem olyan gyakori. Viszont ez nem jelenti az, hogy a ti esetetekben ez nem működhet. Csak rajtatok múlik.
2009. febr. 26. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is igy voltam,hohy mindig csalodtam!Azt jött Ő és nem tudtam normálisan bizni benne!Mondta ő is hogy nem olyan mint más lány!8 hónapig kérte hogy ne legyek féltékeny és hogy neki is jár esély a bizalomra!(megkapta!)-rá 2 hónapra elhagyott mert azt mondta hogy csak barátként tud rámtekinteni!Kegyetlen nagyot csalodtam!Jött a depreszio,1 hét alatt lefogytam 6kilot,és álandóan ittam!Még mindig szeretem és reménykedem hogy 1x minden a régi lesz!

Azért szoritok nektek!Nem kivánom senkinek ezt a megalázást amit tulkellet élnem!

(N)

2009. febr. 27. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom,es nekem is baj van a bizalommal,pedig mondja h bizzak,stb. tenyleg szomoru es probalom,rem. h velunk ne essen meg ilyen...koszi.
2009. febr. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!