Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Másba vagyok szerelmes? :O Szeretem a pasimat. :/
Adott egy szitu. Egy biztos párkapcsolat. Szeretjük egymást.
De észrevettem, hogy közben beleszerettem valaki másba, aki biztosan nem lehet az enyém:S Ti mit tennétek a helyemben??? Úgy érzem ez közénk áll, bár még nem beszéltem neki erről. Teljesen el vagyok keseredve:S Szeretem a pasim és nem akarom tönkretenni....de sajnos túl sokat gondolok a másikra, ami reménytelen...és igen, ez biztos...
Talán az elérhetetlensége izgatja a fantáziád.
Ha biztos a párkapcsolatod, és állítólag szereted a párod, miért kell a másik? Erre válaszolj magadnak.
az előző a 20:55-ösnek ment...
szeretem a párom, de úgy érzem nem annyira mint a másikat...de őt viszont nem szerethetem...bonyolult:/
bocsi ezt most nem részletezném...:S
a lényeg h nem lehet...
jó köszi...
nem ezért tettem fel...hanem mert aggaszt, és épp az a gond hogy nem tudom mit tegyek...:S lehet-e ettől még boldog kapcsolat vagy sem...pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!