Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyák a nagyfejű fiúk?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy aránytanul nagy fejem van a testemhez képest. Pl láttam már olyan fiút, akinek nagyobb a feje enyémnél, de vagy 10cm-el magasabb volt ő.

Elfogadhat így egy lány? :S Már volt amikor meg is szóltak emiatt.

Egyszer összeültünk haverokkal hálóban számítógépes játékkal játszani, és fülhallgató használtunk, én persze fejemhez állítottam, és aki jött utánam mondta, hogy "hú de nagy fejed van". Egyszer meg elmentem gyárba mentem dolgozni, és amikor készítették a mágneskártyát, arra kellett készíteni fényképet. A nő nekiáll, hogy csinálja majd mivel nagy a fejem elkezdett hátrálni, és nem vette észre, hogy jön az asztal, majd jól belement, és kínos volt, amikor mondta többieknek, hogy "vigyétek már arrébb az asztalt, mert nem fér bele a feje a képbe". És még sorolhatnám a szitukat, pl egyszer beszélgettem egy nővel kajálásról, és mondtam, hogy én fogyózok. Pedig nem vagyok kövér annyira. ÉS ő is mondta, hogy "nem vagy te kövér, csak nagy fejed van". Szóval már elegem van az ilyen szitukból, és hogy lesz nekem így csajom? ÉS tényleg annyi fiúnak olyan kis feje van, de szerintem az se szép, de inkább lenne nekem is olyan kicsi.

2011. ápr. 1. 17:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De nemtudom ,hogy csinálta és a fejet hogyan lehet csökkenteni mert lehet össze nyomná az agyad vagy mittudomén :d
2011. ápr. 1. 18:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Satuba én se akarom befogatni :S
2011. ápr. 1. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
A párom hízott vagy 10 kg, és a feje is nagyobb lett, ráállítottam a fogyókúrára, kezd javulni. Én szeretem, ha látszik az állcsontja vkinek. Szóval ha van súlyfelesleged, talán ezzel lehet korrigálni....
2011. ápr. 1. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 18:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát de én nem vagyok olyan kövér. JÓ van feleslegem, de nem vészes.
2011. ápr. 1. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Hi! Nekem is nagy a fejem de én már "beletörődtem" :D az ilyenekkel meg ne foglalkozz akik beszólnak! mondjuk ha barát mondja ő nem sértésnek szánja!És itt van pl Sebestyén Balázs akinek szintén elég nagy feje van..és? van felesége gyereke és sikeres tévé illetve rádió műsorokat vezet.:)
2011. aug. 29. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is szép nagy fejem van. De ha ez nem lenne elég, még olyan lufi alakú is, kb olyan, mint az UFO -s képnek ott feljebb. Régebben nagyon sokat rágódtam ezen, utáltam magam, de ma már nem érdekel, hisz mit tehetnék ellene??? Amúgy ott van tényleg Sebestyén Balázs is, ahogy irták felettem, vagy nézd csak meg, hogy kik ülnek a Parlamentben! 90%-nak nagy a feje és ők uralkodnak :-D . Vagy ott van Jason Statham, akinek szintén bazinagy feje van, mégis egy híres színész és még JÓKÉPŰNEK is mondják. Szóval fel a fejjel! :-)
2012. ápr. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!