Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz ember lennék?
Figyelt kérdés
Hát..kicsit különös a történet,van benne rossz is jó is.Volt egy egy éves kapcsolatom a vége felé elég sokat veszekedtünk,végül a barátom szakított velem.Pár nap múlva egy másik lánnyal kezdett randizgatni akiről tudta hogy idegesít engem.Végül "összejöttek" nem tudom pontosan.Másnap én összejöttem az ő barátjával,a mai napig együtt vagyunk.Már lassan öt hónapja.Ezt a volt barátom megtudta, mindenkinek azt mondta nem zavarja és áldása ránk.Másnap öngyilkos lett.Mondanom se kell hogy mit éltem át pár hónap alatt, mennyit bántottak a buta emberek.Állítólag nem miattam tette. A barátomat viszont nagyon szeretem, szerencsére nem ment rá erre a tragédiára a kapcsolatunk, aminek örülök mert nagyon szeretem őt.Sokat hallottam hogy "milyen ember vagyok.."Ráadásul a barátom volt barátnője sem bír magával és állandóan írogat neki hogy szereti stb..stb..eléggé ki vagyok/voltam (nem tudom) rá akadva és a kelleténél lehet hogy jobban utálom őt, de van egy olyan érzésem mintha picit minden rosszat ezen a csajon töltenék ki.Tudom, hogy nem ő tehet róla..csak nem értem meg,hogy valakiben nincs ennyi együttérzés, hogyha tudom mennyi baja van, legalább ebbe az egy jóba nem keverek be..Eléggé megviselt ez a pár dolog..(Azért a csaj húzásai nem okoztak mély lelki sebeket..)12 kilót fogytam le 2hónap alatt meg ilyenek..) Tényleg ennyire szörnyű ember vagyok, mint azt sokan mondják? Azért kérdezem ezt mert érdekelne kívülállók őszinte véleménye.
2009. febr. 26. 20:16
1/9 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember.
2009. febr. 26. 20:18
2/9 anonim válasza:
a vége elég zavaros volt... hogy töltöd ki rajta a rosszat? miket teszel vele? ezt nem egészen értem. és ki kever bele az egy jóba? ő? és mi az, ami megviselt?
ne haragudj, lehet, h csak én vagyok figyelmetlen, de nekem ez nem teljesen tiszta. Így pedig nem tudok őszinte véleményt írni. Nem őszintét se.
2009. febr. 26. 20:19
3/9 anonim válasza:
Nem ismerlek, de amit írtál, szerintem ott azért mindenki hibás volt egy kicsit, mindenki csinált valamilyen hibát. Miért lett öngyilkos csak ő tudja, ne okold magad. A lányt hagyd, ignoráld, mindenkinek meg van a saját baja, neki is.
Egy jó tanács tőlem:Az életednek ezt a fejezetét zárd le, nehéz, de mást nem tehetsz. Találd meg a lelki nyugalmadat és ne hibáztasd magad. Szeressétek egymást a barátoddal.
2009. febr. 26. 20:20
4/9 A kérdező kommentje:
Hát az viselt meg hogy a volt barátom öngyilkos lett, és az én hibámnak éreztem mindent. A csajjal személyesen nem ismerjük egymást, de mind a ketten tudjuk, hogy ki kicsoda.Mivel nem ismerem személyesen (ha ismerném se kezdenék el vele üvöltözni de valószínű megmondanám a magamét, csak nem akarok magamból hülyét csinálni...) Úgyhogy a legjobb barátnőimnek szoktam néha kiborulni, hogy mekkora szemét ez a csaj és hogy szívem szeirnt fellőném a holdra. Nagyjából ennyi.
2009. febr. 26. 20:39
5/9 anonim válasza:
Jó dolog a bűntudatod, becsüld meg, ez tesz emberré.
2009. febr. 26. 20:46
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy rossz ember. Ennyi alapján, amit itt leírtál. Ha mindenki csak ennyire lenne "rossz", akkor csodálatos világban élnénk, és nem lenne szükség rendfenntartó szervekre...
A legjobb barátnő pedig nagyon nagy kincs! És az is, ha van társad, akihez fordulhatsz. (Én mostanában érzem, h haldoklik a barátságom a legjobb barátnőmmel, pedig sok mindent éltünk át együtt.)
Amúgy én vagyok, aki kérte, hogy kicsit pontosíts.
Kitartást! :)
2009. febr. 26. 20:56
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megértőek vagytok, csak egyszerűen úgy kikészültem ebben a pár hónapban. 16éves vagyok, így talán nehezebb kicsit...de igyekszek. Csak nagyon sok a buta ember,és kaptam pár kedves beszólást,történeteket magamról.
2009. febr. 26. 21:07
8/9 anonim válasza:
Nem te tehetsz róla, a volt barátodnak valószínűleg problémái voltak MAGÁVAL és nem veled. Ő szakított veled, meg amúgyis, hidd el nekem, hogy nem te okoztad a történteket.
2009. febr. 26. 23:14
9/9 anonim válasza:
Attól, hogy nem hagyod magad ba_sztatni, nem vagy rossz ember. Ne is hagyd magad, de azért túlzásba ne vidd.
Hát tudod, én annyiszor hagytam magam piszkálni, sosem vágtam vissza. Már megbántam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!