Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA nem szeretnék gyereket rossz ember vagyok?
én se szeretnék
24/f
talán majd 1* , de jelenleg a gondolat is messze áll tőlem .
Nem vagy rossz ember, mert jelenleg úgyis túlnépesedés fenyegeti a földet, úgyhogy igazából jót teszel. De ha azt vesszük hogy a magyarok egyre fogynak, akkor ezt azt jelenti hogy nem szereted a néped és azt akarod hogy kipusztuljon.
Kicsit konkrétabban fogalmazva, szerintem egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, akár melyik nemet is képviseled.
21/L
Nem vagy rossz ember! =)
Én sem szeretnék.
Egyrészt azért sem,mivel van 3 öcsém.. és láttam őket felnőni .. láttam milyen sok gond van velük..stb.Igaz bár neki is jó agya lett volna csak hát nem jóra használta az eszét hanem a csínytevésekre..a 3.meg hát..vegyes:D
Nem, de ezt nem azért mondom mert én sem szeretnék. Ha valaki nem akar gyereket vállalni ne tegye csak a külső nyomás miatt. A gyerek issza meg a levét.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!