Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA nem szeretnék gyereket rossz ember vagyok?
remélem egy genetikai roncs vagy, hogy nem akarsz gyereket. de sajna vannak olyan beteg emberek akik gyereket akarnak, annal ellenére, hogy betegek. lehet, hogy én vagyok morbid és kegyetlen, de a genetikailag beteg embereknek szerintem nem kéne gyereket vállalniuk.
üdv egy volt epilepsziás
Mert? Kötelező gyereket szülni és felnevelni?
Amúgy ott ba.ssza el az emberek többsége, hogy csak az érdekli, ő maga felkészült-e rá. Ha igen, akkor persze, egy gyors numera, aztán kilenc hónappal később kezdődik a több évtizedes szívás.
Arra nem gondoltok, hogy ha ilyen ütemben pusztítja az emberiség a földet, a gyerek egy romhalmazon fog felnőni?
Globális felmelegedés, vizek szennyezése, olajhiány, kihaló állatok, atombomba, járványok... tovább is van, mondjam még?
"szerintem itt nem azzal van probléma h nem szereti a magyarokat meg a hazáját... egyszerűen nem szereti a gyerekeket, vagy logikusan belegondolt és elgondolkodott azon h mire szüljön a mai világban magyarországon gyereket, amikor a buszváróban nem lehet normálisan várni azt a sz@r buszt mert a cigányok ott vannak mindenhol és zaklatják az embereket... na ennyit erről..."
Egy szóval nem mondtam, hogy ő nem szereti a magyarokat. Lehet, hogy nem volt teljesen egyértelmű, de a külföldiekről írtam. Igen, igen. Ez a baj, hogy túl sokan vannak, akik szépen sírdogálnak magukban, hogy már a cigányok is többen vannak, na de miért, kérem? Mert a magyar nem csinál gyereket. Ebbe kell belegondolni logikusan.
"aztán kilenc hónappal később kezdődik a több évtizedes szívás."
gratulálok anyádnak hogy ilyen sikeres ember lett belőled, saját tapasztalat mi? jó nagy szívás lehetsz nekik!
Aki nem akar gyereket nem rossz ember hanem egy végtelenül önző dög.
16:06
Abba is érdemes belegondolni, hogy a magyar miért nem csinál gyereket. Nem véletlen...
16:17
Ezt fejtsd ki kérlek! El nem tudom képzelni mi a kapcsolat a 2 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!