Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség lenne csak a szex hiánya miatt szakítani Vele, ugye? 15/L
Tudom tudom most jönnek a beszólások hogy menjek még babázni stb... több mint 1 éve jártunk amikor lefeküdtem a barátommal 3 hónapja.
Kívántuk, szerettük (szeretjük) egymást, minden tökéletes de a szex valami katasztrófa.Nincs tapasztatlapom rajta kívül , de eddig 5x csináltuk azóta (nincs rá sűrűn hely sajnos), de engem annyira zavar ami ilyenkor történik. :( Smárolunk, meztelenül simogatjuk egymást fél órán keresztül de meg se mozdul neki. Lemegyek a lába közé, szopogatom, kézzel is rásegítek semmi...csinálom vagy 10 percig mire megmozdul, megnő egy kicsit, de ő már ilyenkor mondja hogy ne ilyen erősen mert el fog menni. íGY megpróbálja betenni, ami inkább begyömöszölés mert nincs is megmerevedve, hármat lök és elmegy. Aztán persze kielégít kézzel/szájjal de ez akkor is annyira rossz így :( Nem áll fel neki, mintha nem kívánna.
Tudom ...meg kéne legyek még egy darabig szex nélkül is másnak is sikerül. De van barátom, szeretjük egymást, és nekem tényleg hiányoznának a jó szeretkezések de nem megy .
Próbáltam beszélni vele erről de nem sikerült túl jól...
Nem értem mi a baj. Nem kell gumit húznia (bogyó), 99% hogy nem jön haza senki, kellemes körülmények, szerelmes belém. Akkor mi a probléma? Lehet hogy ennyire rosszul csinálom??
Hiába szeretem, nem is azért hogy mást keressek aki majd kielégít, dehogy, hanem azért mert ez egyszerűen ellehetetleníti a kapcsolatunkat, a szünetet/szakítást fontolgatom. Ez egy kínszenvedés egymás mellett így akármennyire szerelmes vagyok... Győzködöm hogy csináljuk, jó lesz ő meg kifogásokat keres...egyszer említettem meg, kicsúszott a számon hogy ez így nem biztos hogy normális, nem így kéne lennie, de megsértődött és bocsánatot kellett kérjek...
mit tegyek?:(
Nekünk 20-25 alkalom kellet, hogy összeszokjunk! Kitartás!
22/N
Hát sok sz*r válasz érkezett mondjuk ki viszont vannak jók is. Pl én megfogadnám azt a Popper Péteres technikát.
Amúgy csak nekem jött le úgy hogy Te azért hiszed magad érettnek a szexre mivel 1 évig voltál vele??:D
:/ már legalább 10x csináltuk azóta de semmi :( tegnap majdnem elsírtam magam amikor végre betette és még annyi ideje se volt hogy kivegye máris elment... de nem mondtam semmit nem akartam megbántani :(
akárhányszor találkozunk csak erre tudok gondolni semmi másra, teljesen önbizalomhiányom lett hogy még attól se áll fel neki ha már 10 perce a számmal kényeztetem mert annyira szeretem hogy nem tudom őt hibáztatni csak magamat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!