Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy szemétség lenne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség lenne csak a szex hiánya miatt szakítani Vele, ugye? 15/L

Figyelt kérdés

Tudom tudom most jönnek a beszólások hogy menjek még babázni stb... több mint 1 éve jártunk amikor lefeküdtem a barátommal 3 hónapja.

Kívántuk, szerettük (szeretjük) egymást, minden tökéletes de a szex valami katasztrófa.Nincs tapasztatlapom rajta kívül , de eddig 5x csináltuk azóta (nincs rá sűrűn hely sajnos), de engem annyira zavar ami ilyenkor történik. :( Smárolunk, meztelenül simogatjuk egymást fél órán keresztül de meg se mozdul neki. Lemegyek a lába közé, szopogatom, kézzel is rásegítek semmi...csinálom vagy 10 percig mire megmozdul, megnő egy kicsit, de ő már ilyenkor mondja hogy ne ilyen erősen mert el fog menni. íGY megpróbálja betenni, ami inkább begyömöszölés mert nincs is megmerevedve, hármat lök és elmegy. Aztán persze kielégít kézzel/szájjal de ez akkor is annyira rossz így :( Nem áll fel neki, mintha nem kívánna.

Tudom ...meg kéne legyek még egy darabig szex nélkül is másnak is sikerül. De van barátom, szeretjük egymást, és nekem tényleg hiányoznának a jó szeretkezések de nem megy .

Próbáltam beszélni vele erről de nem sikerült túl jól...

Nem értem mi a baj. Nem kell gumit húznia (bogyó), 99% hogy nem jön haza senki, kellemes körülmények, szerelmes belém. Akkor mi a probléma? Lehet hogy ennyire rosszul csinálom??

Hiába szeretem, nem is azért hogy mást keressek aki majd kielégít, dehogy, hanem azért mert ez egyszerűen ellehetetleníti a kapcsolatunkat, a szünetet/szakítást fontolgatom. Ez egy kínszenvedés egymás mellett így akármennyire szerelmes vagyok... Győzködöm hogy csináljuk, jó lesz ő meg kifogásokat keres...egyszer említettem meg, kicsúszott a számon hogy ez így nem biztos hogy normális, nem így kéne lennie, de megsértődött és bocsánatot kellett kérjek...

mit tegyek?:(

2011. márc. 30. 23:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 20-25 alkalom kellet, hogy összeszokjunk! Kitartás!

22/N

2011. ápr. 2. 18:50
 32/35 .Daniel. ***** válasza:

Hát sok sz*r válasz érkezett mondjuk ki viszont vannak jók is. Pl én megfogadnám azt a Popper Péteres technikát.

Amúgy csak nekem jött le úgy hogy Te azért hiszed magad érettnek a szexre mivel 1 évig voltál vele??:D

2011. ápr. 2. 18:59
 33/35 anonim ***** válasza:
nem is értem, h h lehet elvárni azt, h 15 évesen egy 17 évessel annyira jó legyen a szex.. ő kisfiú, te meg kislány.. majd később lesz jobb, 18-20 évesen :) és esetleg idősebb pasival.. 3-4 évvel idősebbel..
2011. ápr. 2. 20:18
 34/35 A kérdező kommentje:

:/ már legalább 10x csináltuk azóta de semmi :( tegnap majdnem elsírtam magam amikor végre betette és még annyi ideje se volt hogy kivegye máris elment... de nem mondtam semmit nem akartam megbántani :(

akárhányszor találkozunk csak erre tudok gondolni semmi másra, teljesen önbizalomhiányom lett hogy még attól se áll fel neki ha már 10 perce a számmal kényeztetem mert annyira szeretem hogy nem tudom őt hibáztatni csak magamat :(

2011. ápr. 10. 12:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Ez már csak rosszabb lesz, mert már nagyon rá vagytok görcsölve a témára! Mondom, hogy lassítsatok, nyugodjatok le, hanyagoljátok a konkrét behatolásos szexet egy darabig, legyen simi, petting, kölcsönös orál, stb.! És majd belejöttök. De így nem fog menni! Pláne hogy beszélni meg nem tudtok róla - ez azt jelzi, hogy lehet, éretlen a szexhez a kapcsolat. Mi az, hogy szexelni lehet, beszélni róla meg "ciki", a saját párunkkal? Az ALAP, hogy beszélünk a szexről!
2011. ápr. 10. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!