Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség lenne csak a szex hiánya miatt szakítani Vele, ugye? 15/L
Tudom tudom most jönnek a beszólások hogy menjek még babázni stb... több mint 1 éve jártunk amikor lefeküdtem a barátommal 3 hónapja.
Kívántuk, szerettük (szeretjük) egymást, minden tökéletes de a szex valami katasztrófa.Nincs tapasztatlapom rajta kívül , de eddig 5x csináltuk azóta (nincs rá sűrűn hely sajnos), de engem annyira zavar ami ilyenkor történik. :( Smárolunk, meztelenül simogatjuk egymást fél órán keresztül de meg se mozdul neki. Lemegyek a lába közé, szopogatom, kézzel is rásegítek semmi...csinálom vagy 10 percig mire megmozdul, megnő egy kicsit, de ő már ilyenkor mondja hogy ne ilyen erősen mert el fog menni. íGY megpróbálja betenni, ami inkább begyömöszölés mert nincs is megmerevedve, hármat lök és elmegy. Aztán persze kielégít kézzel/szájjal de ez akkor is annyira rossz így :( Nem áll fel neki, mintha nem kívánna.
Tudom ...meg kéne legyek még egy darabig szex nélkül is másnak is sikerül. De van barátom, szeretjük egymást, és nekem tényleg hiányoznának a jó szeretkezések de nem megy .
Próbáltam beszélni vele erről de nem sikerült túl jól...
Nem értem mi a baj. Nem kell gumit húznia (bogyó), 99% hogy nem jön haza senki, kellemes körülmények, szerelmes belém. Akkor mi a probléma? Lehet hogy ennyire rosszul csinálom??
Hiába szeretem, nem is azért hogy mást keressek aki majd kielégít, dehogy, hanem azért mert ez egyszerűen ellehetetleníti a kapcsolatunkat, a szünetet/szakítást fontolgatom. Ez egy kínszenvedés egymás mellett így akármennyire szerelmes vagyok... Győzködöm hogy csináljuk, jó lesz ő meg kifogásokat keres...egyszer említettem meg, kicsúszott a számon hogy ez így nem biztos hogy normális, nem így kéne lennie, de megsértődött és bocsánatot kellett kérjek...
mit tegyek?:(
Ha nem áll fel rendesen, viszont mégis irtó gyorsan elmegy, az lehet a fokozott izgalomtól, meg a teljesítménykényszertől ami rajta van, plusz a kudarcélménytől, hogy nem tud neked megfelelni.
Először is, végezzen önkielégítést, minél többször, próbálkozzatok többet, öt alkalom nem sok, és próbáld úgy intézni, hogy ne látszódjon rajtad a csalódás, mert ez baromira frusztrálhatja. Ha a sokadik alkalom után sem javul icipicit sem a helyzet, akkor hiába a szerelem, tönkre fog menni a kapcsolat. Szerintem jó szexuális élet nélkül, nincs hosszútávon működő párkapcsolat. Aki mást mond, annak szar a nemi élete.
Remélem segítettem. :S
20L
Mondjuk ez érdekes verzió, hogy lassan áll fel neki és hamar elmegy. Inkább az lenne a logikusabb, hogy gyorsan áll fel, hamar el is megy. Vagy fordítva.
Bár a párom az ellentétje, neki nagyon hamar feláll, szinte egy érintéstől, aztán nem is lankad le egyhamar.
szokott önkielégíteni, camozni is szoktunk, de csak én nézem (itt a hugom :D), én a takaró alatt csinálom.
Ilyenkor mintha kicsit jobban felállna, de csak orgazmus előtt 3 mp-vel merevedik meg teljesen, aztán elmegy és rögtön lelankad. Egyszer azt írtam neki hogy ne siessen van időnk, de persze ezen is megsértődött :/ilyenkor kb 3 percig bírja (velem 20 mp)
Az egy dolog, hogy Te úgy érzed, nem látja rajtad, de biztosan megérzi. Bele fog jönni, csak idő kell neki. Ilyen fiatalon elég kevés az esélye, hogy potenciagondjai legyenek. Egyébként a korai elélvezés ellen jó módszer, ha előtte kiveri magának.
Próbáltatok olyan pózt, ahol nem ő irányít? Szóval pl. lovaglópóz? Ott is hamar elmegy? De még mindig közbe tudsz lépni, ha figyeled, hol tart.
Szia !:)
Nem kell elcsümgedned hiszen az első pár alkalomnál senki sem tökéletes ;) Az össze szokás is számít szex téren , hogy tud a párod mire gondol , mi esne neki jó . Nem szabad feladni csak , úgy ! Viszont , ha látja , hogy ez a dolog zavar téged , akkor még nehezebben fogja tudni elengedni magát. Tehát egyikötök se stresszeljen mert akkor veszett az ügy ! remélem tudtam egy picit segiteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!