Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség lenne csak a szex hiánya miatt szakítani Vele, ugye? 15/L
Tudom tudom most jönnek a beszólások hogy menjek még babázni stb... több mint 1 éve jártunk amikor lefeküdtem a barátommal 3 hónapja.
Kívántuk, szerettük (szeretjük) egymást, minden tökéletes de a szex valami katasztrófa.Nincs tapasztatlapom rajta kívül , de eddig 5x csináltuk azóta (nincs rá sűrűn hely sajnos), de engem annyira zavar ami ilyenkor történik. :( Smárolunk, meztelenül simogatjuk egymást fél órán keresztül de meg se mozdul neki. Lemegyek a lába közé, szopogatom, kézzel is rásegítek semmi...csinálom vagy 10 percig mire megmozdul, megnő egy kicsit, de ő már ilyenkor mondja hogy ne ilyen erősen mert el fog menni. íGY megpróbálja betenni, ami inkább begyömöszölés mert nincs is megmerevedve, hármat lök és elmegy. Aztán persze kielégít kézzel/szájjal de ez akkor is annyira rossz így :( Nem áll fel neki, mintha nem kívánna.
Tudom ...meg kéne legyek még egy darabig szex nélkül is másnak is sikerül. De van barátom, szeretjük egymást, és nekem tényleg hiányoznának a jó szeretkezések de nem megy .
Próbáltam beszélni vele erről de nem sikerült túl jól...
Nem értem mi a baj. Nem kell gumit húznia (bogyó), 99% hogy nem jön haza senki, kellemes körülmények, szerelmes belém. Akkor mi a probléma? Lehet hogy ennyire rosszul csinálom??
Hiába szeretem, nem is azért hogy mást keressek aki majd kielégít, dehogy, hanem azért mert ez egyszerűen ellehetetleníti a kapcsolatunkat, a szünetet/szakítást fontolgatom. Ez egy kínszenvedés egymás mellett így akármennyire szerelmes vagyok... Győzködöm hogy csináljuk, jó lesz ő meg kifogásokat keres...egyszer említettem meg, kicsúszott a számon hogy ez így nem biztos hogy normális, nem így kéne lennie, de megsértődött és bocsánatot kellett kérjek...
mit tegyek?:(
Szia.
Bocsi de 15 évesen még nem a szexen és a bogyón kellene járni az eszednek. Ez nem normális bárki is azt mondja, hogy ez a természetes. Nem gondolnak bele, hogy milyen következményei lehetnek. A szexnek is és a bogyónak is.
De a te életed úgy rontod el ahogy akarod:)
A másik téma. Ha szereted a barátodat a szex miatt nem hagyod ott. Türelmesnek kell vele lenned és biztatni őt, és örülni annak az 1percnek is amit adni tud neked. Lassan majd kialakul. De gondolj bele. Ha mindig azzal piszkálod őt, hogy többet akarsz, jó szexet akarsz azzal többet ártasz neki, mint használsz. Lesz benne egy olyan érzés, hogy teljesíteni kell feléd és már csak ezért sem fog neki felállni. Mert azt érzi, hogy itt neki meg kell felelnie és nem azért csinálja, mert neki jó. Nem tudom érted-e, hogy ezzel mit akarok kihozni.
De a türelem kulcs mindenhez. Nekem két olyan pasim volt aki nagyon nehezen nyílt meg előttem. Pedig én idősebb vagyok mint te. Ilyenkor jó a tapasztalat és a türelem és nem egyből azon gondolkodni, hogy szakítsunk.
Tanácsolom, hogy ne legyen egy ideig szex. Simogasd, csókolgasd, puszilgasd, indítsd be a fantáziáját. Ha ez megvan x időn keresztül akkor térjetek rá a szexre.
Ha meg zavar az, hogy kevés ideig bírja elégítsd ki őt 1x-2x orálisan vagy kézzel és a harmadik menetet jobban bírja.
szia, szerintem te semmit sem csinálsz rosszul, én eddig az összes barátnőmet ki tudtam elégíteni akár napi 3-4x is, 30-40 perces szeretkezésekkel, gyakorlatilag lényegtelen volt, hogy ő mit csinált (persze az élvezethez nagyban hozzájárul, ha ügyes vagy az ágyban). ennek ellenére elég átlagos srácnak tartom magam, nem hiszem, hogy ilyesmire mások nem képesek, szerintem ilyesmi a normális.
és most ajánlok neked egy furcsát: ha a szexuális életeteken kívül minden rendben van és nagyon szereted, tarthatsz szeretőt is. Hetente-kéthetente megkaphatod tőle, amit a barátodtól nem. 15 éves vagy, úgysem ő lesz a férjed.
minden jót,
20/F
TÜRELEM, probálkozzatok még, 5-6 alkalom még édes kevés, főleg ha a srácnak is Te vagy az első.
Valószínű, hogy az a probléma Nála, hogy görcsöl amiatt, hogy neked örömet tudjon szerezni, és tökre rosszul érzi magát ha kézzel, szájjal kell téged kielégiteni, hogy orgazmusod is legyen.
Az Én páromnál viszont az a "gond", hogy tök hamar feláll Neki, és olyan lassan lankad le.
Nálunk amugy forditott eset volt, tökre paráztam, hogy nem tudok neki örömet szerezni meg stb.... kb. 2 hónap kellett, hogy rádöbbenjek, hogy mindent jól csinálok, annak ellenére, hogy előtte mindig mondta a párom. Nekem ő volt az első.
21/L
A bogyót nem miatta szedem, egészségügyi okok.
Szexre pedig szerintem érett vagyok. Több mint egy évet vártunk , pedig nagyon türelmetlen volt, 9 hónap után pettingeltünk, ismerem, szeretem őt, megbízok benne... egyszerűen nem lennék képes megcsalni őt. Azon gondolkodtam hogy talán rosszul fogalmaztam. Nem a jó szexre vágyom, hogy kielégüljek, hanem a jó szexre Vele. Ha egyedül lennék masztiznék még tovább egy ideig, de nem vagyok egyedül és kívánom őt!
Minden tökéletes lenne, de ez a dolog minden másra is kihatással van annyira, hogy teljesen ellehetetlenítni a kapcsolatot. Kicsit olyan mintha szánalomból lennék vele, csak azért nem hagyom ott mert szeretem, és nem akarom megbántani. Pedig sokkal egyszerűbb lenne most ráírnom hogy vége :(
3 perc alatt elmegy amikr masztizik?! hát itt a hiban feltétlenül vedd rá h késleltesse (min 10 percig de minél tovbb.) meg persze az idegesség is....ne hagyd ott de vedd rá h változtasson!és te legyél türelmes. hisz ez 2 emberen múlik.
17\F)
Ha az én lányom 15 évesen ilyet csinálna, akkor nagyon elszomorodnék...
15 éves vagy, gyerek. Te te tudod, nem szólok bele, csak ezzel minősítelek téged meg mást is.
Nem érdekel mi volt középkorban, az érdekel hogy nagy felelősség van ebben és nem vagyok benne biztos, hogy tisztában vagy ezzel.
15 évesen nem uborkázni kellene, mindennek eljön az ideje...
És hát igen, a nők már csak ilyenek részben: a (későbbi korosztálynak írom: ha ffi-nek van vmi ilyen baja, tuti biztos a nő otthagyja), nem csodálom, hogy idegesebbek a férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!