Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy imádom a barátnőm, de a szexben valamiért mégis mást kívánok?
A szex mindig ilyen silány volt, vagy szak egy ideje? Meg kíváncsiságól, mióta vagytok együtt, és ez állapot mióta tart?
Amúgy és is azt javaslom amit az előttem szóló, pl.: szerepjátékot. Valami jó kis cselédruha satöbbi :)
Hány éves vagy?
Velem ugyan ez volt a helyzet, csak én vagyok a lány. Sajnos a mi kapcoslatunk hamar szakítással végződött. Javaslom nektek is, nem rossz szándékból, csakhát igen rosszul tud esni a barátnődnek egy ilyen dolog.
A szex tényleg létszükséglet egy kapcsolatnak.Ha ennyire silány ahogy mondod,probáljatok ki uj dolgokat,és uj pozt is.Ha nem megy többszöri probálkozás után akkor szerintem halott a kapcsolatotok is.
22L
ha bármit megtenne érted, akkor miért nem beszéled meg vele, hogy mi a baj?
ha meg akar tartani, akkor ezen változtatni kell. új helyek, új pózok, élmények...
1. Beszélj vele erről, hogy ha téged akar továbbra is, akkor ez fontos dolog az életben mindkettőtöknek.
2. Ha megijedt hogy vége lehet a kapcsolatnak, tanítsd meg!
Engem a mostani párom vitt bele hogy kell érzékien stb...
Első pár alkalommal. Aztán mivel meg akartam őt tartani és szeretem tiszta szívből, beletanultam. Most vallotta be hogy volt pár barátnője, de én vagyok a legjobb a szexben. Pedig szűz voltam mikor megismertem!
Tanítsd! Remélem belátja, hogy ez mennyire fontos egy kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!