Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet könnyen szakítani? úgy hogy ne gondoljam meg magam és ne bánjam meg? Mit tegyek?
a barátommal már elég régóta együtt vagyunk de az utóbbi 1 évben folyamatosak a hullámvölgyek és ezek a hullámvölgyek kezdenek nagyon eldurvulni mert már ő is nagyon csúnya dolgokat mond rám:( persze ez 1-2 napig tart aztán 1-2 napig jó. (van amikor sokáig jól megvagyunk) már nagyon bánt ez a dolog hogy ma is csúnya dolgokat mondott. szeretjük egymást de ez mégis durva. nem csak h csúnyákat mond, van amikor a kezemet sem akarja fogni. úgy érzem itt az ideje hogy véget vessek a szenvedésnek, de félek hogy majd egyedül fogom érezni magam és hiányozni fog stb. de viszont ha együtt maradunk akkor se jó :S akkor lenne jó ha jó helyzetbe kerülnék és lenne ami boldogítana. az is baj hogy tőle várom el hogy boldog emberré tegyen és a hangulatom mindig attól függ hogy éppen jóban vagyunk e vagy sem. szerintetek mit kellene tennem?
19L
Hát én nagyon sajnálom hogy ez törént vled de ami történt megtörtént előtted az élet és a bátrakké a szerencse.Én"sajnos" fiú létemre ugyanebben a cipőben vagyok:elég jól összeismerkedtem egy lánnyal ugyanilyen volt a palija mint most neked ő volt nkei az első de félévet voltak együtt,szegénykét most úgy kell összekaparnom :(... pedig nekem is voltak csalódások de ez most mind1
Azt tudom tanácsolni és lehet h -most nem akarom magam fényézni- de lesz melletted vki.
Ne feledd többet nem leszel 19 lassan mész dolgozni és hajtanod kell mint egy mókus a mókuskerékben.
Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!