Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan reagáljak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a lány kedvel, és én is Őt, de mikor megölel, vagy a vállamra rakja a fejét, csak zavartan pislogok is nem csinálok semmit :S
Mit kéne ilyenkor tennem?
Nem akarom elveszíteni :)
(még nem járunk, csak kedveljük egymást)
14/F
2011. márc. 30. 18:02
1/9 anonim válasza:
Próbáld fel. Ha nem jó dobd vissza
2/9 anonim válasza:
Ne félj tőle! Ha ölelget, akkor már sínen vagy. ennyi a titok nyitja, nem szabad félni tőle, öleld át te is!:) soks ikert! szedd össze a bátorságod, nem harapnak a lányok, főleg ha ő ölelget téged!
17/F
3/9 A kérdező kommentje:
De még nem volt sem csók, se semmi. Ha megfognám a kezét, az jó lenne?( a baj az h mindig jönnek velünk a barátnői is:S)
2011. márc. 30. 18:13
4/9 anonim válasza:
Te is öleld át. Kicsit szorítsd magadhoz.
6/9 anonim válasza:
Öleld át fogdd meg a kezét esetleg kezdd el simogatni...Ha viszonozza akkor nyertél...a haverok ne zavarjanak ha tettszik akkor úgysem ők számítanak...amúgy meg úgyis ráérzel ha már viszonozza ;) Sok sikert hozzá ;) F/14
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom elsietni, nyomulással elrontani :)
Csak szeretnék közeledni hozzá:D
2011. márc. 30. 18:54
9/9 vikotrot válasza:
Öleld vissza, többet lógj vele, "véletlenszerű" hozzáérések feltétlen(pl kéz pillanatra összeér)
Hidd el, ezek a jelek nem maradnak viszonzatlanul =)
(én öreg róka... már tanácsokat is osztok)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!