Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre most, hogy reagáljak?
Figyelt kérdés
A srác, akivel járok nagyon rákattant egy internetes játékra. Egész nap elvan vele, alig beszélünk, ennyire nem érdeklem? Vagy csak elvette az eszét ennyire ez a játék?
Gondoltam, arra, hogyha ő hanyagol akkor én is hanyagolom és meglátjuk mi lesz, de félek is mert csak 2 hónapja vagyunk együtt és félek, hogy ez véget vethet vagy megváltoztathatja a kapcsolatot, mit gondoltok mit tegyek?(Hisztizni nem akarok, hogy figyeljen rám, mert szerintem régen rossz ha ki kell harcoljam.)
2011. jún. 13. 13:30
1/10 napietus válasza:
az első ötlet a legjobb: hanyagold Te is, mit veszítesz? ha nem veszi a lapot, akkor nem mindegy, hogy úgy ül-e egész nap a gép előtt, hogy közben elvileg jártok vagy nem?
2/10 anonim válasza:
Ne hisztizz, csak mond meg neki, hogy ez neked így nagyon nem jó. Válasszon: vagy a játéka, vagy te. csak nem olyan "kocka". Ha meg igen, akkor nem kár érte, hagyd ott.
4/10 anonim válasza:
majd 1x észreveszi, hogy már nem is vagy mellette... szép lassan hagyd el őt
5/10 anonim válasza:
Travian?:)
Amúgy húzd ki a netet...az segít
6/10 anonim válasza:
probáld meg vele megbeszélni hogy mostanába többet játszik és kevesebbet vagytok együtt ha szeret hidd el kiengesztel (:
7/10 A kérdező kommentje:
De nem akarok én nekiállni, hogy miért játszol miért nem törődsz velem stb. Ezt ő is észre kell vegye, csak az érdekelne, hogy viselkedjek hanyagoljam, keresem vagy mi legyen. De inkább én is hanyagolni fogom..
2011. jún. 13. 17:21
8/10 A kérdező kommentje:
Nem travian. :)Valami más.
2011. jún. 13. 17:22
9/10 anonim válasza:
jézusom! 2 hónapja vagytok együtt, és hanyagol, és nem mered dobni? Ne haragudj, de ha én lennék a csaj, és a párom ezt csinálná 2 hónap után, úgy repíteném ki mint macskát sz*rni :D
10/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan ezért dobnom kellene?
2011. jún. 13. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!