Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, hány évesen volt először kapcsolatotok?
Biszex vagyok, remélem nem gáz, ha válaszolok... 1 fiúval voltam eddig, vele viszont sokáig :) 16 évesen. Amúgy ahogy én látom, a melegek mindig később kezdenek el ismerkedni, mert kell idő ahhoz, hogy lerendezzék magukban meg előbújjanak meg ilyesmi.
17/F
Szerintem ez abszolút természet ellenes, ha a bolygó fél népessége homoszexuális lenne, megállna a szaporodás, megállna az élet is egy idő után, tönkremenne a föld. Biztos nem menne egy lánnyal a kapcsolat? Szerintem te is jobban járnál, lehetne családod, gyerekeid... Nem tudom, hogy a melegeknél ez hogy működik, de egy fiús kinézetű lány sem tetszene?
Üdv, Tibor
Tibor, neked tetszenek a lányok kinézetű fiúk? És biztos, hogy nem menne fiúval?
na látod... :(
Nekem 18 évesen volt először kapcsolatom, nem volt túl hosszú, és sajnos nem lehettünk túl sokat együtt. Életemben akkor smároltam először, akkor simogattam meg egy srácot, szóval nagyon jó volt. Nem volt előtte barátnőm, mivel elég korán rájöttem hogy a fiúk érdekelnek.
Tibornak üzenem: Nem tudom, mit foglalkozol azzal, hogy mi lenne a ha a Föld fele meleg lenne. A lényeg hogy nem az, és megnyugodhatsz, nem fog kihalni az emberiség. Egy meleg srác meg azzal járna a legjobban, ha mások elfogadnák, hogy számára ez a boldogság. És igen, én is megkérdezem, neked menne a dolog egy lányos fiúval? xD
de mit értesz kapcsolat alatt?
hosszabb partnerkapcsoloatot vagy egy sima sexkapcsolatot?
18 évesen volt először fiúval kapcsolatom, de már 14 évesen kezdtem rájönni, hogy mi a helyzet és hamar elfogadtam. Jelenleg egy éve élek kapcsolatban és hosszú távra tervezünk.
Nem vagy lekésve semmiről! Mindenki megtalálja a másik felét, csak keresni kell és nem leállni mindenféle jött menttel. Sok sikert! :)
21 meleg F.
Mondta hogy nem kell vigasztalni.
Tibor ha a fiúk/férfiak egy százaléka lenne hetero akkor sem lenne nagy gond a szaporodás. De ha 100%, ahogy írod hogy az emberek 50%. Na akkor lehet hogy mégis igazad lenne.
És Tibor nézegesd a lányos fiúkat, és majd rájössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!