Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira görcsös vagyok amikor lánnyal beszélek, hogy lehet ezen segíteni?
Önbizalom hiány. A görcsösségnek biztos van valami oka. Félsz, hogy nyominak néz v. hasonló, ezt kéne leküzdeni.
18/L
Igen, a prosti ölelgetése hasznos tanács egy 16 éves srác számára...
Önmagától senki nem növi ki, és jön meg az önbizalma csak úgy. Rendbe kell rakni az öltözködést, a fizikumot, és fejben is a dolgokat. Van aki alapból ilyen, van akinek tanulnia kell.
Szerintem először magadban kellene megvizsgálnod a dolgot. Próbáld megfigyelni, hogy egész pontosan milyen szituációkban, mikor és hogyan jelenik meg ez a görcsös érzés. Ebben segíthet szakember, pszichológus is, de lehet, hogy első körben beszélhetnél erről a szorongásról a szüleiddel, vagy egy jó barátoddal is.
Valószínűleg valóban az önbizalomhiány állhat a háttérben, ezt tudatosan kell építened, nem lesz könnyű, de nem lehetetlen. És hidd el, nagyon sokan szenvednek tőle, főleg a te korodban.
De lehet, hogy nem is olyan vészes a helyzet, csak egy kicsit félénkebb vagy, akkor gyakorlással is elérhetsz eredményt. Biztos vannak kedves, megbízható lány barátaid, vagy rokonaid, akikkel gyakorolhatnád a kommunikációt, esetleg szituációs gyakorlatokkal is segíthetnének, hogy úgymond természetessé váljon egy lánnyal való beszélgetés, akármilyen témában.
Bocsi, ha kusza és hosszú voltam, remélem azért volt benne valami hasznos is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!