Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális pasit akivel komoly kapcsolatom is lehetne? Nem csak pár hónapos kapcsolatra vágyom. Aranyos és Romantikus pasik hol bujkálnak? Vagy már nincs is? Már ki is haltak mint a dinók? :D
ma 00:37 Úgy értem a ferdítést, hogy azt mutatom magamból, hogy minden a legnagyobb rendben. Mintha világ életemben jól értettem volna a lányokhoz tehát nem mutatok semmit ami az idegesség jele lehetne. Igazából mikor olyan helyzetbe vagyok nagyon izgulok legbelül stb... Szívem 150-el ver de a kezem nem remeg. Még annyit,hogy, a lányok nem szeretik az izgulós fiúkat csak ezért vagyok ilyen. :)
00:23 voltam.
ma 12:49 Sok rohangál belőlük hidd el. Tuti ilyen csajokat akarnak. :D :)
11:08 voltam
Léteznek. Sőt meglepően sokan vannak, de nem a lepra diszkókban meg ilyen szar helyeken vannak. Csak az a baj, hogy senkinek sem kellenek, hiába hazudozzátok az ellenkezőjét.
Minden csaj sír, hogy nem talál egy normális pasit, aki hosszú távú kapcsolatot, akar, de ha mégis ráakadnak egyre egy hét után kirúgják, mert unalmas és összeállnak egy nagy arcú agresszív tahóval. Ha nektek ez kell, akkor ne sírjatok!
14:56
Kicsit durván fogalmazva de igazat beszélsz. Sajnos személyes tapasztalat is. A lelkedet is kiteszed mégis csak eldobható árucikk leszel. A megbecsülés és hűség helyett inkább havonta valami elsöprőt akar mindenki. Az élet nem így működik.
34 ffi
14:56-os válasza képben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
És ez tényleg így van.
Normalis Ferfikent, plane ha egy kis egzisztencia van, akkor csak hasznalva vagyunk, mint valami jegkremes papir.
Ami jo, azt gyorsan kinyalja, kiszedi belöle, ha pedig elfogy vagy ugye nem ad többet, akkor mehet a kukaba.
Szerinted erdemel sok Nö mast ezen kivül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!