Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb bunkóság?
Figyelt kérdés
Megmondani a barátnőmnek, hogy ha nem lépünk tovább a csak csóknál akkor számomra ez nem fog működni vagy megcsalni?2011. márc. 28. 22:31
11/23 A kérdező kommentje:
igen csak ha megmondom, hogy ha nem lépünk tovább akkor vége az is elég nagy sunyiság, sőt szerintem még lehet nagyobb mint a megcsalás...
2011. márc. 28. 22:42
13/23 A kérdező kommentje:
mert?
2011. márc. 28. 22:51
14/23 anonim válasza:
Két bunkóság közül még az őszintébb jobb, mint a sunyi.
15/23 anonim válasza:
hogy mekkora egy tajték paraszt vagy jobban jár az a szerencsétlen lány ha szakítotok.
16/23 anonim válasza:
És még azt sem mondtad, hogy hány éves a csaj, te hány éves vagy, és szűz -e még. Mert ez nagyon befolyásolja a helyzetet..
17/23 A kérdező kommentje:
én 19, ő 16 és szerintem még az...
2011. márc. 28. 23:08
18/23 anonim válasza:
Mondd meg neki őszintén. Remélem lelép, és többet feléd se néz! Bunkó.
19/23 Tótalaki Ottó válasza:
Mondd meg neki, hogy neked szükséged van erre, és te így tudod elképzelni a folytatást. De ne zsarold ki a dolgot, annak nem lesz jó vége. Ha nemet mond, váljatok el nyugodtan, csendben. A lényeg, hogy tartsátok tiszteletben egymás véleményét és ne verjétek át egymást.
Ennyi.
20/23 anonim válasza:
Ha csak ennyit jelent neked, hagyd ott, tégy vele valami jó dolgot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!