Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacsra lenne szuksegem!? A baratnom 15 eves s en 19. Lefekudtem vele es elvettem a szuzesseget. A szulei megtudtak es eltiltottak tolle h miert tettem meg miert nem vartam ra ha igazan szeretem! Mi a tennivalo?
koszonom szepen h tanaccsal lattok el mindjajan.
szeretem a baratnom es o is engem es tartunk egymashoz. De a szuleinek az faj a legjobban h megbiztak bennem es ugy veszik mindtha kihasznaltam volna a lanyukat hisz a szemuk fenye!Es megertem egy szulo agodalmat h mar 15-evesen nem szuz a lanyuk de SZERELEMBOL volt mindkettonk reszerol.Es ha nem irtam volna neki egy jo8-sms-t nem derult volna ki mert epp az epukaja nezte meg az sms-t.De remelem megbekelek a szuleivel mert nem szeretnenk atverni oket h nem talalkozunk kozben talizunk.
Azt esetleg jo otletnek tartjatok ha marcius-8 virag az anyukajanak stb?
h latjak h torodom a lanyukkal es hatha idovel rajon h fontos a lanya nekem es nem hasznalom ki , mert a baratnom tudja h nem jatszom vele es szeretem de a szulei azt gondoljak ha ezt megtettem akkor kihasznalni szerettem volna es nem vartam ra has zeretem.nyugodtan mindenki elmondhatja velmenyet h mi lenne a legjobb megoldas?
Huhh, látom nagyon szereted, de már többször nem kell leírni! Felfogtuk! :)
A virág jó ötlet, vigyél az anyukájának.
Nem fér a fejembe, hogy az apja mi jogon nézte meg az sms-ét! Ezek szerint nem is bízik a lányában. Ennyi erővel a barátnőd is megsértődhet a szüleire, mellesleg joggal!
Talán itt a legjobb megoldás tényleg a közös beszélgetés!
utolso valaszolo!
szoval epp az a gond h a szulei biztak a lanyukban s nem gondoltak volna h megteszi es belollem sem netek volna ki.Es az aktus utan a baratnom furabb lett mindt azelott h milyen is hat valahogy ugy h nem meg beszelgetett annyit a szuleivel hanem visszahuzodobb volt veluk es a szulei sejtettek h van valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!