Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egy éve vagyunk együtt és egyik nap azt mondta, hogy uncsi a hajam. Ez pontosan mit jelent egy pasinál?
Figyelt kérdés
Azt mondta,h mióta együtt vagyunk azóta ugyanolyan a hajam. Épp el akarok menni fodrászhoz és azért kérdeztem meg tőle h milyen legyen a hajam. És egyszer csak kicsúszott az uncsi szó a száján. Legyen tök más a hajam?2009. febr. 25. 18:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem pont azt jeleni amit mondott. Hogy uncsi, és ugyanolyan állandóan. Vágasd úgy, hogy többféleképp tudd hordani, szerezz is be hozzá kellékeket ha tudsz. Ha bevállalod, festesd be (vagy át), melíroztasd, de csak akkor ha neked is tetszene úgy.
2/4 anonim válasza:
néha változtasd a hajad fazonján .legalább 2 havonta hogyy nem kegyen unalmas és ha nemvagy elhidegülvea hajfestéstől akkor néha azt is csináltathatcs pár tincset
3/4 anonim válasza:
Azt jelenti, h figyel rád, és fontos vagy neki. Nagy kincs, ha egy pasi észreveszi a hajadat, és még bele is szól, h milyen legyen! :) Jó, oké, tudom, nem a legszebb dicséret, h "uncsi a hajad", de legalább figyel rád, és szeretné, ha lennél egy kicsit változatosabb. :)
Ezen ne akadj fenn, hanem menj el a fodrászodhoz, és kérj tőle tanácsot! :) (Aztán ha a kedvesednek nem tetszik, csapj balhét ;P)
4/4 anonim válasza:
Hát,neked legalább észreveszi,hogy uyganolyan a hajad egy éve.Az enyémnek az se tünne fel ha kopaszon mennék legközelebb hozzáűjuk:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!