Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy együtt vagyok a barátnőmmel 1,5 honapja majd közli, hogy másba szerelmes?
szia!
Mennyire szereted? Volt már közöttetek valami komolyabb dolog? Hány évesek vagytok?
Amúgy velem pont ugyanez volt. A barátnőm közölte, hogy az exe hiányzik még neki, és hogy úgy érzi, hogy még mindig szereti. Teljesen összetörtem lelkileg. Nem bírtam volna ki, hogy elhagyjon. A világon mindenkinél jobban szerettem. Kitaláltam egy őrült ötletet, beállítottam hozzá egy gyűrűvel és megkértem a kezét. És IGEN-t mondott. Azóta 3 éves házasok vagyunk. Mindez 21 éves koromban történt..
Ne haragudj, ha lehangollak a válaszommal.
Nekem 16 évesen volt az, hogy szerelmes voltam valakibe, de bizonyos okok miatt ő azt mondta, hogy legyünk csak barátok. Én el akartam felejteni őt és pont akkor jött képbe egy srác. Összejöttünk, gondoltam kitűnő lehetőség a továbblépésre. De 2 hónap után végül is szakítottam vele, mert nem lettem belé szerelmes (és nem tudtam elfelejteni a másikat).
Szóval... nem feltétlen egy kis liba a lány a történetben...
Mit tegyél? Semmit. Felejtsd el. És gondolj arra, hogy te nem lehetsz belé szerelmes, hiszen ennyire nem ismered őt, hogy még az érzéseiről is tévedtél.
21/L
Pont ez történt velem XD Bocs. Tudom nem vicces. Csak még az idő is stimmel.
A srác úgy mesélte el, hogy mennyire szerelmes, hogy közben ő háborgott a végén, hogy ő ezt nem osztja meg akárkivel(Milyen rendes nem? Xd)
Aztán szakítottam vele, abban a helyzetben az volt a legjobb döntés. Sajnos nem tudom, hogy a tiédben az-e.
De meg kell tud, hogy elakarja felejteni mennyire szereti meg ilyenek. Majd dönts.
Sok sikert, remélem nem fogsz szenvedni..
19 L
Hahóó!
Miért nem válaszolsz kedves kérdező! Nagyon jó lenne tudni több mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!