Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha idáig szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha idáig szinte minden pasimnak kissebség érzése volt mellettem?

Figyelt kérdés

Nem hurrogom le őket,nem nézem le,sőt sokra tartottam mindegyiket,különben nem lettem volna velük!Mégis már több,mint 10 éve minden kapcsolatomban problémát jelentett egy idő utánMegbeszéltem velük mindent,adtam a véleményükre,stb...!Határozott,magabiztos,hűséges,ragaszkodó szép lány vagyok az átlagnál magasabb IQ-val!Nem vagyok túl művelt,nincsen diplomám,de az eszem az nagyon a helyén van!A természetemet mindenki isteníti aki ismer,fiúk lányok egyaránt!(Ez így most nagyképűen hangzik,de hidd el nem vagyok az!Ezt csak így nektek írom le ismeretlenül!)Idáig minden kapcsolatomban helentkezett az,hogy a pasim kevesebbnek érezte magát nálam idővel!Gyakran azért,mert jobban keresek,mint ők!Az egyik exemnél még azt is megpróbáltam,hogy mindenben ő döntsön,mégis itt kötöttünk ki!Én ezt nem értem!Jelenleg 2 éve vagyok együtt a párommal,mindent megbeszélünk,nem döntök egyedül szintén,mégis most jött elő ez a probléma!Mit csináljak???

Én éreztetem vele,hogy ő a férfi a háznál,de azért mindent nem hagyok rá!

Segítsetek,adjatok valami ötletet kérlek!

2008. febr. 7. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy pont azt érzi hogy te határozott vagy és jó az eszed és a határozatlan pasik egy idő után észreveszik hogy "hé hát nem a férfinak kéne határozottnak lenni erre ő a határozott én meg nem. ez nem jó" valoszinű neked megvannak az életben a céljaid amiket elakarsz érni és teszel is érte ő meg egy olyan srác lehet akinek hiába vannak meg a céljai nem tesz értük semmit és ez zavarja, hogy a határozottságod ami meloban interjukon nagyon nagyon számit neked lett egy nagyon jó melod amivel jól keresel ő meg mivel nem határozott és nincs magabiztos kiállása nem kap jó munkát nem keres anniyt, így jó hogy kissebbségi érzése van és ezellen nem tudsz mit csinálni, csak ha olyanná válsz mint ő, de érdemes lenne érte feladni az életed a határozottságodat minden dologban? szerintem inkább keress egy olyan pasit akinek van kiállása tudja hogy az életben mit szeretne elérni kiáll a döntései melett határozott, szeritnem egy ilyen pasi illene hozzád és neki nem lenne kissebségi érzése.
2008. febr. 7. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha akarnál, tudnál olyan pasit keresni/találni, aki mellett talán pont TE éreznéd magad "kevesebbnek", pontosabban aki több nálad, jó állása van, okos, intelligens, művelt, stb. Nem lehet, hogy TE alakítasz ki olyan kapcsolatokat (nem biztos, hogy direkt) ahol TE lehetsz az "okosabb", sikeresebb? Csak mert nálam is ez ment egy ideig, mire rájöttem, hogy magamon, magamban kell változnom ahhoz, hogy el tudjak viselni egy olyan kapcsolatot, ahol a férfi mellettem TÉNYLEG FÉRFI lehet, ahol nem én vagyok a határozottabb... ehhez nagy szerelem kellett és sok fejlődés.
2008. febr. 7. 23:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet bent valami!16 évesen még kinevetett a barátom amikor elmondtam mik a terveim,míg 18 éves koromban ugyanaz a pasi már kevesebbnek érezte magát nálam,mert valóban nagy léptekkel haladtam célom felé!(Rá 3 évre elértem.)Sajnos nagyon kevés pasiban fog meg valami!A természetes,őszinte embereket szeretem,akikben van élet!Azt nem értem,hogy amikor megismernek én akkor is ilyen vagyok!Egy idő után jelent ez problémát!Ugyanúgy szeretnek,csak bizonyítani akarnak vagy mi!A párommal szeretjük egymást,mégis problémát okoz mostanában ez!Mostanában nem is őszinte velem és ez nagyon fáj!Ha így folytatja vége lesz hamarosan!Nem kereshetek úgy pasit magamnak,hogy azt nézzem mit ért el idáig!Nekem nem az számít!Csak az,hogy szeressük egymást,törődjünk a másikkal és az ősziteség!Mostanában az utolsó kettőt már hiányolom a kapcsolatomból!Remélem csak átmeneti,bár az eddigi tapasztalataim alapján ami elromlott az már nem javul meg!Azért még bízom benne,hogy helyre tudjuk hozni!Csak pár hete néz hülyének és nem nagy dologban,de akkor is hazudik önző célból!Ráadásul csak azzal foglalkozik hetek óta!:( Elegem van,végképp abból,hogy kevesebbnek érzi magát így szeretne túljárni az eszemen,hogy magának elmondhassa:Sikerült!!Ha viszont hagyom és végig úgy teszek,mint aki nem sejt semmit,akkor máskor is hazudozni fog!Jajj,bocsi,hogy ennyit írtam,de kicsit kivagyok a napokban!Úgy érzem minden kapcsolatom ugyanott lyukad ki!Vele nagyon láttam a közös jövőt,de ez már csak múltidő!Már nem látom!:(
2008. febr. 8. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
azért az roppantul érdekel már hogy milyen területen dolgozol, mert már tanítani kéne ebben a nyomorult országban hogy hogyan legyen az ember sikeres diploma vagy diplomák nélkül is! vagy ez az a fajta munka hogy hogyan vegyük palira a többi balekot és gazdagodjunk meg belőle vagy az a fajta hogy hogyan használjuk azt ami a lábunk közé nőtt, azért hogy feljebb kapaszkodjunk a létrán? Mert ha ezek közül valamelyik akkor kiestem mert ezekhez nincs pofám a másikhoz meg szervi adottságom!
2008. febr. 8. 10:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Látom szerinted egy nő csak így juthat előre!Diploma nélkül is lehet indítani vállakozást,és emberekkel is lehet foglalkozni anélkül,hogy széttennénk a lábunk!Főleg mivel javarészt nőkkel dolgozok!Senkit nem használtam ki és nem húztam le anyagilag!Amim van azért megdolgoztam tizenéves koromtól tisztességen!Egyszerüen volt egy terület ami mindigis érdekelt és tudtam,hogy azzal akarok foglalkozni!
2008. febr. 8. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok! Én nem hiszem hogy tudok adni tanácsot, de kérni annál inkább.Nem lennék elkeseredve, ha a helyedben lennék.Boldog így sem vagyok.nekem van diplomám a pasiaim (eddigiek)max. szakmunkásig jutottak, mégis lenéztek, vagy kihasználtak. nem is tudom mi a helyesebb kifejezés.pedig hülye nem vagyok igaz kirívóan szép sem csak egy szürke kisegér.Nem tudom mit kéne csinálni a helyzetedben, mert ha hosszú kapcsolatot akarsz, hazudni nincs értelme. Talán majd neked is eljön az az igazi, aki többet keres és megbecsül.
2008. febr. 13. 16:10
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem az igazi őszinteségre vallana, ha azt is világosan megmondanád a párodnak, hogy neked egy igazi férfira van szükséged, akinek nincs kisebbség érzése melletted. Ezt is mondtad már neki? Lehet hogy használna.
2008. febr. 22. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a problemam. Raadasul nekem ket diplomam van es abbol az egyik egy neves fosulirol van. 4 ev munkatapsztalat utan kulfoldon folytattam az eletemet es magas karriert futottam be egy idegen orszagban. Csinos lany vagyok tehat kulsovel sincs gond. Biztos anyagi helyzet, avval sincs gond h egy ferfinak kene eltartani. es eddig detto ugyanaz a problema mint neked, elobb utobb a pasik kisebbnek erzik magukat. Nem nezem le a pasijaim es igyekszem meg odafigyelek h mondok dolgot nehogy az legyen, hagyom h dontson, h ferfinek erezze magat, sot mi tobb ha vki meregeti magat hozzam batoritom h az iskola nem jelent semmit, h okos ugyes nekem ugy jo ahogy van, h nekem az oszinte boldog kapcsolat tobbet jelent mindennel. Nem mukdik. vagy kihasznalni akarnak anyagilag, sexualisan, vagy felnek tolem, nalam joval idosebbeknek tetszem akiknek mar benott a fejuk lagya de nem szeretnek 50+ eves hapikkal jarni... tehat nehez ugy. Es a legnagyobb poen az egeszben h egy szegyenlos, gatlasos csaj vagyok, aki azt sem tudja hogyan kezdemenyezzen. nagyon szar ugy... Sok sikert!!!!!
2008. márc. 12. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert evolúció bácsi így akarja. Az emberekben él egy kialakult "életforma".

A férj hazamegy a vadászatról. Az asszony(aki egész nap bogyókat gyűjtött) és a gyerekek, mint a család megmentőjét, úgy ünneplik a férfit.

A fiúk a mai napig úgy nevelkednek, hogy többek a nőknél, mindegy, hogy mi történik(pl. az én sulimban is, mi fiúk politizálunk, miközben a lányok azzal törődnek, hogy milyen csizmát vegyenek)

Ha egy lány okosabb, erősebb, vagy vmilyen férfias dologban jobb, a fiúk tudat alatt elkezdenek bepánikolni, mivel erre a helyzetre nincs "genetikai vészterv".

Persze néhány fiút nem zavar a dolog, de az ritka.

A kérdésedre válaszolva: vagy találsz egy olyan férfit, akit nem zavar, vagy (sajnos) a kapcsolataid nagy része ugyanúgy fog tönkremenni.

2009. máj. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!