Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha idáig szinte minden pasimnak kissebség érzése volt mellettem?
Nem hurrogom le őket,nem nézem le,sőt sokra tartottam mindegyiket,különben nem lettem volna velük!Mégis már több,mint 10 éve minden kapcsolatomban problémát jelentett egy idő utánMegbeszéltem velük mindent,adtam a véleményükre,stb...!Határozott,magabiztos,hűséges,ragaszkodó szép lány vagyok az átlagnál magasabb IQ-val!Nem vagyok túl művelt,nincsen diplomám,de az eszem az nagyon a helyén van!A természetemet mindenki isteníti aki ismer,fiúk lányok egyaránt!(Ez így most nagyképűen hangzik,de hidd el nem vagyok az!Ezt csak így nektek írom le ismeretlenül!)Idáig minden kapcsolatomban helentkezett az,hogy a pasim kevesebbnek érezte magát nálam idővel!Gyakran azért,mert jobban keresek,mint ők!Az egyik exemnél még azt is megpróbáltam,hogy mindenben ő döntsön,mégis itt kötöttünk ki!Én ezt nem értem!Jelenleg 2 éve vagyok együtt a párommal,mindent megbeszélünk,nem döntök egyedül szintén,mégis most jött elő ez a probléma!Mit csináljak???
Én éreztetem vele,hogy ő a férfi a háznál,de azért mindent nem hagyok rá!
Segítsetek,adjatok valami ötletet kérlek!
Mert evolúció bácsi így akarja. Az emberekben él egy kialakult "életforma".
A férj hazamegy a vadászatról. Az asszony(aki egész nap bogyókat gyűjtött) és a gyerekek, mint a család megmentőjét, úgy ünneplik a férfit.
A fiúk a mai napig úgy nevelkednek, hogy többek a nőknél, mindegy, hogy mi történik(pl. az én sulimban is, mi fiúk politizálunk, miközben a lányok azzal törődnek, hogy milyen csizmát vegyenek)
Ha egy lány okosabb, erősebb, vagy vmilyen férfias dologban jobb, a fiúk tudat alatt elkezdenek bepánikolni, mivel erre a helyzetre nincs "genetikai vészterv".
Persze néhány fiút nem zavar a dolog, de az ritka.
A kérdésedre válaszolva: vagy találsz egy olyan férfit, akit nem zavar, vagy (sajnos) a kapcsolataid nagy része ugyanúgy fog tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!