Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a francot csináljak? :- (
22 éves józan elméjű (!!) srác vagyok!
Van egy lány pár hónapja ismerem.. 1 hónappal ezelőtt találkoztunk először.. nagyon nagyon tetszik.. imádom..
tetőtől- talpig tökéletes a számomra. Aranyos, édes, szexi, okos, és nagyon nőies. Az első találkozón még egy csókot se engedett! Nagyon tisztelem ezért! Nagyon egyhullám hosszon vagyunk.. úgy érzem,hogy tökéletes lenne nekem. Ideál..
mint látjátok minden passzol..kivéve egy apró bökkenőt...
csak 15 éves lesz áprilisban..
Sohasem voltam szerelmes.. de úgy érzem.. ő teljesen elcsavarta a fejem.Sokkal komolyabb a koránál..
de fogalmam sincs mit csináljak..
Mit csináljak? Annyira tudnám szeretni..és tudom,hogy Ő is engem..
Hát akkor járjál vele.
Bnőm 15 évesen jött össze az akkor 23 éves pasijával. Azóta összeházasodtak. :)
Te józan elméjű(!!) (pedofil balfsz) srác. Figyelj ide!
Én nem haragszok a pedofilokra szóval tőlem nyugodtan nyomathassátok nekem kuvárqa nemfáj :)
höhö! csak józan elmével(!!) bár mondjuk az neked menni fog:) Mert józan az elméd(!!): D jaj de jóóó vagyok ááá
fuck yeah!
Szerintem nincs ezzel semmi baj. De készülj fel nem lesz hosszú életű kapcsolat. De sok az ellen példa is.:)
és szerintem ezzel nem vagy pedo.
Na mind1 akkor..:(
Hagyom ezt az egészet...
pedig ..áhh...
mind1.
köszönöm a válaszokat!
Hát szerintem próbálj nem kiskutyává változni a szemében, mert azzal csak az egóját hízlalod.
Érd el azt, hogy felnézzen rád, mutasd meg a személyiséged szépségeit neki, ha nem igazán értékeli, nincs közös találkozási pont vagy hasonlóság, és egyáltalán nem vevő rád akkor nincs miről beszélni.
Beszélj magadról, és érdeklődj róla, ha ő nem nyílik ki az őszinteségedre, de még a szándéknak a jelét sem látod rajta pedig adtál rá időt, hogy megnyíljon, akkor kár bele az energiát pocsékolni.
Viszont ha tök jól el tudok dumálni az első pár randin, és jólérzed magad vele és látod rajta, hogy ő is akkor lehet még belőle komolyabb. De ha nem akkor érdeklődhetsz, hogy ő meg volt e elégedve a közösen töltött idővel?
Köszönöm!
Azzal semmi gond nincsen,hogy én érdeklem-e őt..vagy ehhez hasonló..
megért engem..kiváncsi arra,hogy mi van velem..Mindig mondja,hogy milyne jól érezte magát velem..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!