Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csináljak?
Nem tudom eldönteni mit akarhat. Egy lány fél éve azt mondta, hogy túl jó barátok vagyunk ahhoz, hogy elrontsuk bár mivel is. Persze ez kifogás volt tudtam jól, mert sülve főve együtt voltunk, mindenki azt hitte, hogy mi tuti együtt vagyunk, csak a lány előélete végett mindenki ellenezte volna a baráti társaságunkból ezt a kapcsolatot, így nem jöttünk össze. Mert előttem volt együtt az egyik barátommal akivel már lassan 15 éve ismerjük egymást. Illetve még rajta kívül több társaságbelivel volt együtt pár hónapokat, de mindig nálam kötött ki a végén, de persze nem tettünk semmit olyat azért,hogy ne legyen balhé belőle. Októberben nem bírtam és rá kérdeztem, hogy nem e tovább akarunk most már lépni, akkor volt ez a túl jó barátok vagyunk dolog, és meg is szakítottuk a kapcsolatot 2 hónapra egymással, ő talált valakit magának örültem neki, hogy boldog, de decemberben megkeresett, hogy nem e találkozhatnánk rendszeresen kicsit beszélgetni. Először csak 3-4 hetente egy volt ebből, de most már minden péntek este együtt vagyunk mikor a barátja másfele van a barátaival.És itt van a csavar, hogy ahogy sűrűsödik egyre jobban érzem a vibrálást köztünk, és nem csak én hanem a barátaim egyre többet hangoztatják, hogy valami tuti van köztünk, mert úgy viselkedünk egymással, mint régebben bújik, hízeleg. Ha nem hívom szerdán legalább a péntek estével kapcsolatban akkor már hív is más nap idegesen, hogy ugye nem felejtettem el.
Felhozni nem akarom a témát, hogy mi legyen velünk, mert mindig azt mondja, hogy boldog a mostani kapcsolatában, hozzá is költözött. De mégis érzem, hogy valamit lépnünk kell, mert így csak őrlődünk. Elrontani a kapcsolatát nem akarom,de én is megzakkanok mikor vele vagyok és próbálom visszafogni magam meg ő is magát.Mi a francot csináljak? Mit csinálnátok?
Bocs ha hosszú lett és értelmetlen!
Ja és nem 10-en évesek vagyunk már
19:03 vagyok,,
Épp ezért ne kérdezz rá,hanem közeledj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!