Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jártunk kb egy éve, lehetséges, hogy újra járjunk?
Figyelt kérdés
Egy éve jártam egy lánnyal. Nem volt hosszú kapcs, békében váltunk el. Én 19 fiú Ő 16 lány.2009. febr. 25. 14:39
1/3 anonim válasza:
Mintha saját dillemmámat hallanám. Még a kor is megegyezik :) Most vagyunk együtt másodszorra, immár lassan két éve. S boldogabban mint valaha. Szóval lehetséges, egy próbát megér.
2/3 A kérdező kommentje:
ti is kb egy év után jötteek újra össze?
2009. febr. 25. 15:18
3/3 anonim válasza:
Szerintem lehetséges,h újra összejöjjetek. Főleg ha békében váltatok el. Szerintem nyugodtan próbáljátok meg. Én a volt baátommal nem éppen békében váltunk el. Mégis összejöttünk újra. Mondjuk azóta még egyszer szakítottunk de megint körvonalazódik valami. Nem tudok élni nélküle. SZóval ha nálatok is ez a helyzet,h nem tudtok élni a másik nélkül és nagyon szeretitek egymást szerintem össze fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!