Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Mit tennél?
Nemeket direkt nem írtam, hogy ne soviniszta válaszok szülessenek.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Mit gondolnátok erről a viselkedésről?
Mire számítanátok mindkét fél oldaláról külön külön?
Gyakorlatias válaszokat szeretnék,
mivel a kérdés nem elméleti szintű.
Kort és nemet is kérnék.
Köszönöm +!
A szituáció:
8 éve együtt:
A korosztály harmincas.
Nem hív, nem ír, pedig ingyen beszélhetnétek.
Vidékre utazik, és másokkal érzi jól magát, ezalatt sem keres semmiféle formában, amikor te hívod nem veszi fel.
Közel laktok egymáshoz, de az ajtót ritkán, jó ha havi kétszer nyitja rád, hiába tetted már szóvá. Hozzá átmenni nem lehet, de a barátaival akár ott is találkozik.
A házasságban már nem hisz, a gyereket csak miattad szeretne legalábbis azt mondja, de sosincs itt az ideje. Nem költözik össze veled, mégha a lehetőség adott is, neki nem felel meg.
Az szüleinek nem mutatott be a 8 év alatt az anyjával is csak párszor futottál össze.
Azt állítja tanul, nemsokára másoddiplomázik és egyben doktorál is, de te még az első diplomáját sem láttad, és egyetlen munkáját sem.
Lazulni jár az ismerőseivel, de neked még sosem volt szerencséd egy ilyen közös lazuláshoz, valahogy sosem úgy alakulnak a dolgok.
Havi támogatást anyagiakban elfogad bár sosem kér, de azt mondja, hogy sosincs pénze a tanulmányok miatt, meg ideje sem hogy dolgozni járjon, viszont a kiadásokat nem köti az orrodra, csekket nem ad vagy egyebet, hogy látnád mire megy a pénz, de ugyanakkor nem öltözik rosszul.
Néha elutasító, kritizál, állandóan a barátairól beszél, állandóan a barátaival beszél telefonon is.
Szexben passzív, láthatóan csak elviseli illetve úgy tűnik. Hiába mondja, hogy jó, te nem érzed úgy hogy valóban eldobta tőle az agyát. Rendkívül ritkán kezdeményez. Bár mondja, hogy szeret, nagyon ritkán vagy egyáltalán nem érzed, hogy kívánna mint embert.
Amikor úgy érzed kíván, felmerül a gyanú benned, hogy más van a fejében a helyedben.
Ha rákérdezel, csak elvicceli a dolgot. Kifejezetten ritkán szeretkeztek, azt is elvárásként éli meg.
Tudja, hogy totálisan egyedül van a párja, tudja, hogy szarul áll a párja élete, a párja szülői családja széthullott, és már lassan tartozásokat halmoz fel elmaradások miatt, mivel a pénze egy része neki van odaadva.
Tudja, hogy nem számíthat senkire a párja maximum őrá.
Kevés dolgot tudat magáról, a tanulmányairól szinte alig beszél mélyrehatóbban.
Minden évben, félévben újabb és újabb nevek, bukkannak fel az életében.
Minimális a közös élmények mennyisége az utóbbi időben, de lehetőséget lehetne teremteni rá.
Mindig valami távoli célt tűz ki, aminek elérésével kecsegtet, hogy ha az bejön akkor majd jobb lesz, de egyikből sem lett eddig semmi. Szóban mindig kiáll melletted, de amikor valóban segítség kellene, akkor számíthatsz saját magadra, meg maximum az együttérzésére.
A párja egyedül akkor érzett némi stabilitást az életében mellette amikor saját maga állt úgy.
Egyébként sem tudom, hogy ha elhagynám, akkor mikor találnék újra valaki olyat aki alkalmas is párnak, és nem lép olajra ha úgy tartja kedve.
Akármiylen szar is még csak együtt vagyunk valahogy eddig még.
Akkor maradj ebben a pocsék kapcsolatban!
Mikor kidob 4 év múlva mikor már még kevesebb esélyed lesz ne gyere ide sírni!
19:19 vok:
Elhiszem sok bonyolult kapcsolat van és nem te vagy az egyetlen aki ilyen sz@r helyzetben van!
Drága én csak azt mondom, hogy lásd már meg végre hogy hülyének vagy nézve. Ám tévedjek én hatalmasat és ne legyen igaz amit állítok.
De úgy hiszem, hogy sajnálatbol van már csak veled néha az illető...havi 1-2x nyit ajtót, nem hív, nem mehetsz át hozzájuk, biztos mással is lefexik, csak nem akar megbántani.
Közel kerültél hozzá, a legjobb barátja vagy, és félig meddig társa, kötődik hozzád mert ismer már. Tudja h bármikor fordulhat hozzád, és szeret téged!
DE! annyira nem szeret h veled éljen és együtt éljétek le az életeteket! Nem veled fogja leélni az életét nem neked fog igent mondani az oltár előtt.
Ez a véleményem! Nagyon sajnálom tévedjek én...
ma 19:33
Most sem sírni jöttem csak független és szinvonalasabb válaszok érdekelnének, esetleg tapasztalatokra alapulóak is, de szerintem 4 év múlva ez az oldal már sehol sem lesz ha csak ilyen válaszokat kapnak a kérdezők ;)
Az ősember ilyen komolyan a vállán a kőbunkóval.
NA! Ez meg
"Egyébként sem tudom, hogy ha elhagynám, akkor mikor találnék újra valaki olyat aki alkalmas is párnak, és nem lép olajra ha úgy tartja kedve.
Akármiylen szar is még csak együtt vagyunk valahogy eddig még."
ezzel rengeteg nő így van és ezzel az agyamra tudnak menni de teljesen!!!!! Ez a legsz@rabb válasz ami létetzik!!!!!
Nem hagyom el mert mikor találnék mást! Édes istenem akkor meg ne sírjatok basszus!
Sosem késő új életet kezdeni!
Nem egy pasi él a földön!
Vannak még normális pasik, sőt nem ilyenek mint ez!
azért maradsz vele mert lusta vagy!!!!!!4
ma 19:34
Nekem is mindíg van egy ilyen érzésem, hogy hülyének vagyok nézve, de eddig az évek alatt sosem sikerült egyértelműen megbizonyosodnom róla, mindíg volt elfogadható magyarázat, és indok, ami a másik szemszögből nézve tök logikus, és szándékosságtól mentes.
ma 19:38
Már ezerszer írtam, meg a kérdésben is benne van, hogy nem pasi, és hoyg a nemektől tekintsünk el, de ne zavarjon.
Az előtte levőtől kérdezném, hogy ő hogyan próbálna megbizonyosodni róla, illetve bebizonyítani egyértelműen hogy hülyének nézik ha ebbena helyzetben lenne?
Továbbá ha bebizonyosodna, megbocsátana -e, tudna e újra bízni?
ma 19:51
Jézusom!
Honnan tudnám, hogy megbocsátanék neki ha nem tudom hogy micsodát?
Azért van egy toleranciahatár bennem is, mint minden emberben.
te sem rúgod ki a párod, ha elsózza a levest vagy talán igen?
Te már a megbocsátást kérdezed...nem is azt,hogy szerintetek megcsal vagy ilyesmi hanem,hogy megtudnátok-e ismét bízni meg megbocsátani.
Nem kérdés,hogy megcsal-e vagy sem mert igen megcsal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!