Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy magas srácnak, miért nincs esélye a csajoknál?
Én 189 cm magas vagyok és én is magasnak mondom magam!
Sőt mások szerint is magas vagyok. És én is azt hittem h nehezen találok majd barátnőt emiatt, mert egyrészről magasabb vagyok az átlagnál másrészt meg nekem a túl magas lányok nem tetszenek azaz a 170 + - néhány centi jön be.
De sikerült találnom mindig barátnőt.
És én is sokáig küzdöttem ezzel h magas vagyok én is azt hittem ez a baj, de nem! Csak egyszerűen emiatt nem voltam magabiztos magamban.
Hidd el nem ez számít, én is akartam soxor csak 3 cm el alacsonyabb lenni de ez változott. 26/f
utolsó vok:
ez a 189 cm sem alacsony de ezt tudod, és nekem is sokáig nehéz volt nem is lett csak 19 évesen barátnőm először. Sikerült addigra ezt elfogadnom magamban. És amióta ezt elrendeztem magamban azóta érdekes....de észrevettem h elég sok lány szimpatizál velem és elég sok lány flörtölget velem meg azóta volt barátnőm nem is 1.
Ezt magaddal kell elfogadtatnod, ez a nehéz csak! Ha túl vagy rajta akkor meglátod h észre fogod azt venni h nem azért mosolyognak rád mert milyen magas vagy hanem azért mert tetszel nekik.
Ajj olyan édes vagy:D
Nem értem miért van önbizalom hiányod:)
183cm vagyok 24/L
Kevés sajnos a magas pasi, egy férfire fel kell hogy nézzenek a nők, értem ezt konkrétan és átvitt értelemben is. Ha magas vagy, de nincs önbizalmad, nem tudnak rád felnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!