Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy a szerelem "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a szerelem " visszaut "?

Figyelt kérdés
nem talaltam a megfelelo kifejezest ,azert irtam igy..ugy ertem ,hogy miutan kiszerettunk valakibol ,egy ido utan ujra beleszerethetunk?
2009. febr. 25. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
35%

Mindenre van példa és annak ellenkezőjére is, de azért ez eléggé valószínűtlen...

A szerelem érzése nem jön vissza... Ha igen, akkor az elején nem szerelem volt az.

2009. febr. 25. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Inkább olyan van, hogy se vele, se nélküle. Amikor nincs ott, pláne tartósan, akkor hiányzik. Ha ott van zavar és hülyeségeket beszél-csinál.
2009. febr. 25. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Van ilyen, hogy az igazit sose tudod kiverni a fejedből, és ha valami oknál fogva erővel próbáltad rávenni magad, hogy elfelejtsd, és még ha sikerül is, idővel visszatér az érzés. Ugyanis akit igazán szeretsz, az sose múlik el igazán. Tudok ilyenről.
2009. febr. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!