Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha többnyire úgyis a nő dönt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többnyire úgyis a nő dönt, nem lenne egyszerűbb ha ők kezdeményeznének?

Figyelt kérdés

Az nem fair, hogy a nők csak a számukra kényelmes és előnyös tradíciókat tartják meg.

"kezdeményezzen a férfi, ez a hagyomány" vs. "már más idők vannak, segítsen a férfi is a háztartásban"

2011. márc. 27. 00:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Skandináv országokban már egyáltalán nem idegen dolog, hogy a nő kezdeményez, de nem csak "jelekkel", hanem konkrétan odamegy, és rákérdez.

Mondjuk a férfiak önbecsülésének nem különösebben tehet ez jót, de hát állítólag a skandináv országokban nincs népesedési probléma, szóval valami csak van a dologban.

A nyugati világban ez valahogy még nem alakult ki, de hát ami késik... :D

23f

2011. márc. 27. 06:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Ezt az "erősebbik nem" dumát is abba lehet hagyni, engem vert már meg nő, nem is egyszer :D
2011. márc. 27. 10:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy nálam már volt, hogy olyan lány kezdeményezett, akinél gondolni se mertem volna, hogy esélyem lehet. És egyáltalán nem volt k*rvás, meg ilyenek, nagyon örültem neki.
2011. márc. 27. 10:09
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja, de ez a pozitív élményed nem vigasztal, ha én megyek oda hozzád, és engem elküldesz :D
2011. márc. 27. 15:10
 15/31 anonim ***** válasza:
igazad van,várom a női udvarlókat.......XDXD
2011. márc. 28. 18:30
 16/31 anonim ***** válasza:

"Nah srácok, ha ennyire nehezményezitek ezt, sztrájkoljatok;) Ne kezdeményezzetek, hogy a nők is tanulják csak meg! Várjatok csak nyugodtan, úgyis van olyan férfitársatok, aki majd kezdeményez helyettetek;)

Ez van fiúk, megszoktok, vagy átpártoltok a saját nemetekhez. Tudom, ez nagyon nagyképű, beképzelt női duma - de ez van. Ha nem hisztiznétek emiatt, hanem beletörődnétek, akkor nektek is könnyebb lenne;):DDD"

Pont azt ilyen hülye beképzelt ribancok miatt született meg ez a kérdés. Gondolom te is azt hiszed, hogy az előnyös külsőddel felsőbbrendű vagy és nem fogsz már lealacsonyodni, hogy leszólíts egy pasit. Persze érted csak úgy tolonganak a férfiak. Az ilyen 40-es IQ-val rendelkező csajokat úgyis csak megb*szni szokták.

A híres női kezdeményezés meg abból áll, hogy a széken elfordultok 45 fokos szögben, vagy felhúzzátok fél centivel a szemöldökötöket és akkor már nekünk egyből tudni kéne, hogy mit akartok. Utána meg jöttök, hogy, de értik a jeleket.

De persze így egyszerűbb igaz. Nem tudom ti mit éreznétek, ha próbálkoztok valakinél és az rendesen elküldenek a halál f*szára, mert ugye normálisan nem lehet visszautasítani az illetőt.

2011. márc. 28. 18:36
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha nem kellene a pinátok, le se szarna titeket egyetlen férfi sem. Ennyi. A biológia a nagy szerencsétek.
2011. márc. 28. 18:51
 18/31 anonim ***** válasza:
Erre egy vicc jut eszembe:A nők már régen kihaltak volna,ha a törzsfejlődés folyamán nem nőttek volna hozzá a vaginához.
2011. márc. 28. 18:54
 19/31 anonim ***** válasza:

18:36

Én vagyok az, akinek a hozzászólására reagáltál. Köszönöm, aranyos vagy, de szerintem nem kellene ilyen csúnyákat írnod, a végén még valaki azt hiszi, hogy nem is én vagyok az kettőnk közül, akinek 40-es az IQ-ja;)

Én csak leírtam a véleményem. Én nem fogok kezdeményezni, nem azért, mert derogál, hanem mert nekem nem kell olyan pasi, akinek nincs annyi vér a pucájában, hogy megszólítson, vagy közeledni próbáljon. És bármennyire hihetetlen, ezt nem feltétlenül utcán, vagy tömött buszon kell megtenni. Nem használom ki a külsőmet - valamilyen szinten büszke vagyok rá, nem tartom magam hűderondának, de nehogy azt hidd, hogy az a típus vagyok, aki kirakja mindenét, csak hogy felkeltse a pasik figyelmét.

Amit pedig leírtam, az igaz. Háboroghattok nyugodtan, azzal semmivel nem lesztek előrébb.

És ha már a biológiánál tartunk - az állatvilágban is úgy van, hogy a nőstény jelzi a hímek felé, hogy termékeny, de nem ő az, aki megközelíti, hanem az a hím feladata. Jöhettek azzal, hogy a mai világban a nőknek is kezdeményezniük kellene, stb.stb., meg hogy egyik másik csaj mekkora tapló, de ugyanúgy vannak tapló srácok is.

Te is(ti is) nagyon jól tudjátok, hogy én csak az igazságot írtam le. Ha ti nem léptek, majd lép más, ez van. Húzhatjátok a szátokat miatta, vagy változtattok. Most én vagyok a "ribanc", aki ezt így kijelentette, de attól függetlenül, még így van.

2011. márc. 28. 21:23
 20/31 anonim ***** válasza:

21.23

Nem a válaszod tartalma, hanem a megnyilatkozásod stílusa volt az, ami igazán sértő. A helyedben nem csodálkoznék, hogy így reagáltak rá. Most képzeld el a következőt! Csúnya vagy, nem kellessz a srácoknak. Beírsz ide, hátha valaki segít. Errefel egy-két fickó beírja, hogy "bocs bébi, de ha ronda vagy, mint egy dagadt disznó, akkor nem fog majd egy férfi se leszólítani! Ez van cicám, törődj bele!"

Gondolom, egy ilyen válasz neked sem esne jól! Örülj neki, hogy előnyös külsővel áldott meg a sors, de soha ne legyél másokkal szemben beképzelt és tiszteletlen, mert az sosem vezet jóra!

2011. márc. 28. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!