Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludhatok? Tabu téma
Egy éve vagyok együtt a barátommal de szüleim még azért is húzzák a szájukat ha esetleg átmegyek hozzájuk és nem ő jön ide. Amikor pedig szóba hoztam hogy esetleg szilvesztert ott tölthetném-e (persze ott alvással) teljesen kikeltek magukból és olyanba mentek volna bele hogy éjfél után hazahoznak. Nem értem szüleim bizalmatlanságát velem szemben mert idáig sem történt semmi, (pedig lett volna alkalmunk rá) és világ életemben nem voltam egy olyan lány aki csak azt akarja, sőőőt.
Én először tényleg nem akarnék semmit csak együtt lenni a párommal, érezni a közelségét. De ők ezt nem akarják megérteni. Leültem szépen beszélni velük de hisztiztem is, semmi eredmény. Mit tegyek hogy megengedjék? L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!