Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lehetne elmúlasztani ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne elmúlasztani ezt?

Figyelt kérdés
Decemberben dobott a barátnőm. Elmondta, hogy sosem szeretett (holott előtte így szívem meg úgy szerelemem, édesem) meg hogy hogy is gondolhattam komolyan stb. Oké, nekem ezek után nem kell. Viszont nem tudom felfogni, hogy ilyen. Előtte legjobb barátok voltunk, mégis miért tette ezt velem? Szóval, ami a legjobban zavar még ezek után, hogy Ő semmiféle bűntudatot nem mutat. Még hergel, hogy beszélget fiúkkal akik mennyivel jobbak mint én, meg hogy összejön XY-nal, és ez engem baromira idegesít. Már hányingerem van tőle, egész nap ezen jár az agyam. Nekem semmiképp sem kéne, hisz ezek után nem tudnék bízni benne, meg nagyot csalódtam, viszont azt akarom, hogy magába szálljon. Vegye észre magát, fogja fel mit tett, de nem tudom megértetni vele. Úgy érzem beleőrülök.
2011. márc. 26. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Azért, mert a fiúk nagy része szép/vonzó csajt akar.

Namármost, szép/vonzó csajok nagy része emiatt beképzelt, link, válogatós, kergebirka vagy ribi lesz, mint láthatjuk eme példát.

(tisztelet a kivételeknek mindig)

2011. márc. 27. 13:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezzel nem értek egyet, mert "szép csajnak tartanak"(nem nagyképűségből írom,és még sem vagyok beképzelt, se link, se válogatós....
2011. márc. 27. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehet kivétel vagyok:) juppika 22L
2011. márc. 27. 13:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem valami bombázó. Picit duci, arcra egyáltalán nem szép, csak karakteres. Nem hiszem, hogy sok fiú utána fordulna az utcán, viszont nekem mégis Ő volt a legszebb, legcsodálatosabb. Nincs gond a külsőmmel, viszont nem járok diszkókba meg hasonló helyekre ahol "csajozhatnék". Az ilyen egyéjszakás kalandok vagy a flörtölések sem az én világom, szóval nem úgy meg, hogy most akkor gyorsan összeszedek egy csajt és ennyi... :\
2011. márc. 27. 17:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Embereld meg magad, és vágj vissza. Nem kell itt világmegváltó ármányokat szövögetni. Mutasd, hogy nem érdekel. Beszélgess te is ugyanúgy más csajokkal. Ejts el pár megjegyzést, ezmegaz milyen kis tündér, nagyon rendes lány. Mondd, hogy neked is alakul valami. (nem feltétlen kell igaznak lennie. csak mutasd, hogy élvezed a tavaszt :)) Egy barátomat 3 év után megcsalta a bnője, félrek.rt. A srác nem tudta megbocsátani neki soha. A csaj még sírt utána egy ideig, a srác elment, ágybavitte utoljára, és utána nem reagált neki se a hívására, se semmire. Most a csaj megint fut utána. A srác már sose bízna benne, ezért nincs esélye. Sokkal jobbat érdemel. Nehéz játszani, hogy ő már nem érdekel téged, de neked egy ilyen lányra van szükséged? Aki azt mondja neked, hogyan gondolhattad komolyan és kigúnyolja az érzéseidet? Hát álljon meg a menet. Ne add már meg neki azt az örömet, hogy ő tudja azt, hogy miatta szenvedsz. Ez jót tesz az egójának igenis. Kezdj új életet. Minden nap el lehet kezdeni. Ma van hétfő, fogadd meg, hogy a héten nyitottabb leszel másokra, többet jársz el a barátaiddal, elolvasol egy könyvet ami régóta érdekel, csinálsz programokat a többiekkel, kösd le magad és lásd meg az élet szépségeit. Annyi rendes lány van. Ne hagyd, hogy valaki lelkironcsot csináljon belőled.
2011. ápr. 18. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szinte 100%-ban megértelek:)

Februárba hagyott el a barátom úgy,hogy neki barátnője van én pedig annyira szerettem/szeretem,hogy csak nah:(

Még ma is órákat sírtam miatta és nem tudom elhinni még most sem,hogy ennyit jelentettem neki:(

Fáj és nem jobb idővel egy kicsit sem!!!!!

2011. ápr. 18. 21:21
 17/20 A kérdező kommentje:

20:46

Én nem akarok bosszút állni meg ilyenek, az olyan gyerekes, meg nem is Ő kell, csak fáj, hogy nincs lelkiismerete, hogy ennyire semmibe vett. De igazad van, új életet kell kezdenem. Fiatal vagyok, van még egy csomó más lány, akik rendesek.

21:21

Sorstárs, fogadd meg Te is a fenti tanácsot, próbáld elterelni a figyelmed róla, tudom, hogy nem könnyű, meg pokolian fáj, de ami nem öl meg az erősít. :( Sajnálom.

2011. ápr. 18. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Rendben én megfogadom.De akkor se tudom még magam túltenni a dolgokon.Nem tudom elengedni pedig neki sikerült csak még nekem nem:(

De rendbe leszünk azt tudom:)

Talán jobbat érdemlünk nem???

2011. ápr. 18. 23:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy jobbat érdemlünk. Amúgy ha lenne kedved egy ilyen sorstárssal beszélgetni, akkor dobj egy privit. Kibeszélnénk egymásnak sanyarú sorsunk.
2011. ápr. 18. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Okés írtam:D
2011. ápr. 19. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!